Muahahahha. Bayagi bir aradim ben de nerde diye.
Printable View
sadece Konsolide Edilmeyen Mali Ortaklıkları 3 mr olan kağıdın , PD'i 6.4 mr.
vallahi iyi illüzyon çekiyorlar.Helal olsun.
Mahkeme celp vs. umurumda bile değil....
Zamanı gelince 1 lot bile aldırmadan kilitler...
Yabancıda satacak mecal kalmamış.Zaten takasları yerlerde sürünüyor.
01.03.2020 itibari ile 8 mn lot fazlalıkları var.
01.01.2020 itibari ile olacaktı.Yanıltmayım.
galinse morugu, gelmissin niye yazmiyorsun hic?
Uluslararası Havacılık baş ekonomisti:
Havayolları şirketlerinin % 75 inin en çok 3 ay dayanabilecek nakiti varm
Sadece bilgi amaçlı.Bu şirketlerle ilgilenenler için. Al-sat tavsiyesi değildir, bu konuda 666 ortağın dediğini diyeyim: uzebilir de bakarsınız çok da kazandırabilir. Hiçbirimiz bilemiyoruz hiçbirşeyi. Sadece beklenti işte.
Ayrıca reuters a göre G7 ülkeleri merkez başkanları biraraya gelerek ortak likidite sağlanması konusunu gorusecekmis.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Değerli ortaklar bu tahtacılar üzerimizden acayip para kazanıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEk 24503
10 binde 3 ama 10 binde 1 teklif eden aracı kurumlar da var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
87200 üstü endeks kapanışı senetler için umut taşır, ani haber trafiği müstesna. birde garanda kısa vadeli 3 dip yaptı, cesaret azaldığı için işi bilenler alır, hafta sonu riski için insanlar satar pala alır. akıl ve hareket uyumsuz olması gayet normal. doğal mecrasında yaşanan bir günde değiliz.
Ya arkadaş bu sened ne olacak böyle Ya nerden almışlar bu senedi satıyor adamlar 5.04 de de veriyor ben bıktım arkadaş ya reysaş bile 3.58 den 3.94 çıktı koskoca banka ya
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satmadığım her durumda pişman etti ya
Hala cepten giremiyorum. İşyerindeki masaüstünde şifreler otomatik kayıtlı olduğu içi,n ordan girebiliyorum. Bir türlü şifreyi hatırlamıyorum
endeks bugün son bir kıyak yaptı ..
Nerdesin galinse abi merak ettik. Korona ilk seni ziyaret ediyor biliyorsun. Iyi bol bol oku o zaman elimizde patlayan mallarla beraber. E hani grip bile olmuyordun?
Amma naz yaptin sen de, geldim geliyorum. 2 hafta soyledim sana Halk Kafe'de yazacagiz diye. Giremiyorsan onceden soyleseydin ya. Kac kere gelip soylediler.
düşüş sonrası stabil olan senetlerde dönüş olursa garan önde gider bunu daha önce yaşadık ama arkadaşlar garanı sepet yaptıklarında buna çok da renkli bakmadık. ispanya özelinde etikiler olabilir. yinede güçünü kimse küçük göremez. endeksi etkileyen birinci kalem. dün %4 eksi olması 82 bin endeksi fiyatlamamıştı, o olabilir dedik. evet türev bu büyük senetleri olduğundan fazla etkiliyor. oran bire bire gelmez. garanın istikrarlı açıkladı karı işc dışında gösteren yok. garan bir fabrika parasız para vermez ve en düşük batağa sahiptir.
Garanti bankasının atak yapmaması ispanyalı büyük ortağı Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A (İspanya) kaynaklanıyor olabilirmi. bankanın %49,85 hissesine sahip.
Malum ispanyada ölüm oranında büyük artış var.
Panikle satanlar yada satıp çıkmak isteyenler olabilir ama şimdi ispanya ne diyecek ki corona vakası arttı ben çıkıyorum Garandan mı diyecek ki bence garanı aşağı çekmek istiyorlar ne endeks sabit kalmak şartıyla garan/ak/halk 5 olsa eşitlense yarışa tekrar başlasak iyi olur :)
Pegi eksiye geçmiş.
Gerçekten bugün satmadığıma pişman etti yine
Satabilenleri tebrik ederim. Satıp alttan almayı bir türlü yapamadım. Sanki kaçan var. Malsız kalacaz
Dostum bu kaçıncı ya satanları hiç pişman etmedi. Bugüne kadar uygulasaydım 50 bin lotla maliyeti sıfırlardım ya.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Vaka sayısı hafta sonu bilinmediği ve sokağa çıkma yasağı gelebilme ihtimali, satış gelmesi normal.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alınan payların imhasında nasıl bir yol izleniyor mesela banka 100-150 miyon lot arası toplasa ve bunları imha etse nasıl yansır fiyatlara
dow ve bizde ortalamalar yukarıda kaldı, bu dengelenecek, belki bir kaç hafta sürer, daha sonra karar verilecek. oradaki haber trafiği ve gelişmeler önemli. bugün %3 yükseliş yaptı ama dün gece bizde vaka sayısı arttı, yani bu vakayı o biliyor ve daha önce sattı.
Ortak TAV 15'den şirket mi alıyor ?
Sirket yok ortada. Arada islem yapan Halk Yatirim. Onlar d.t derdine dustu olayi realize edince, biraktilar alimlari. 3-5 bin lot yiyor ancak.
http://share.matriksdata.com/Images/...1652436633.png
Artık fiyatlamalarin ,salgının en kötü seyrettigi ülkeye bakılarak yapılmış olduğunu düşünüyorum. Sözkonusu borsa ise.Yayilmanin geometrik olduğu malum maalesef bu arttıkça kayıp oranları da artacaktır ülkelerde. Ama büyük para hasta ve kayıplar olduğu için kaçmıyor, bunların çarkları durdurduğu için kaçıyor. Umalım olmasın ve hiç istemeyiz sayı ve kayıpların artmasını ama böyle olduğu günlerde veya ertesinde sert yükselişler bile yaşanması olabilir; büyüklerin gözleri bundan ziyade önümüzdeki olası olumlu gelişmelerde olacaktır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
20/03/2020 4:27:22 PM PEGASUS/NANE: YAZ DÖNEMİ TALEBİ GELİYOR ANCAK OLMASI GEREKEN NOKTADA DEĞİL -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:25:06 PM PEGASUS/NANE:YENİ KREDİ İMKANLARI SAĞLANMASI GÜÇLENMEMİZE NEDEN OLACAK -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:24:46 PM PEGASUS/NANE: NAKİT ÇIKIŞINI ENGELLEMEK VE İÇERİYE NAKİT SOKMAK ÇOK ÖNEMLİ -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:23:40 PM PEGASUS/NANE: BİZİM HAYATTA KALMAMIZ TURİZM SEKTÖRÜNÜN HAYATTA KALMASI İÇİN ÖNEMLİ -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:20:21 PM PEGASUS/NANE: İLK 2 AYI YÜKSEK PERFORMANSLA KAPATMIŞTIK, VİRÜSLE BİRLİKTE DARALMA BAŞLADI -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:17:48 PM PEGASUS/NANE: MART AYINDAN SONRA DAHA NET BİR RESİM ORTAYA ÇIKACAK -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:16:57 PM PEGASUS/NANE: SATIŞLARIMIZIN YÜZDE70'İ EURO OLDUĞU İÇİN VE EURO DA DEĞER KAZANDIĞI İÇİN POZİTİF ETKİLENMEMİZ OLDU - BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:16:44 PM PEGASUS/NANE: ORTALIK SAKİNLEŞTİKTEN SONRA 2020 YILI BEKLENTİLERİMİZİ REVİZE EDECEĞİZ - BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:14:10 PM PEGASUS/NANE: TÜM FİNANSAL ARAÇLARI KULLANARAK FIRSATLARI DEĞERLENDİRİYORUZ -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:11:50 PM PEGASUS/NANE: HİSSE GERİ ALIMI İÇİN ALANIMIZ FAZLASIYLA MEVCUT -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:10:41 PM PEGASUS/NANE: HİSSE GERİ ALIMI İÇİN ŞU AN VERİLMİŞ BİR YETKİ YOK -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:10:11 PM PEGASUS/NANE: ZORUNLU OLMADIKÇA YURT DIŞI UÇUŞ YAPMIYORUZ -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:09:24 PM PEGASUS/NANE: YURTİÇİNDE % 60 CİVARLARINDA BİR DOLULUK VAR AMA BU AZALAN BİR SEYİR GÖSTERİYOR - BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:08:27 PM PEGASUS/NANE:ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE TEKRAR ESKİ PERFORMANSIMIZA DÖNECEĞİZ -BLOOMBERG HT
20/03/2020 4:08:19 PM PEGASUS/NANE: BU KRİZİN GETİRDİĞİ PANİK AŞILDIKTAN SONRA İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERECEĞİMİZE İNANIYORUZ -BLOOMBERG HT\t
benimde PEGİden anladığım bol bol kampanya yapıp açık bilet satacaklar nakit girişi için, zaten petrol düştü, kdv %1 bizde yapıştırır geçeriz diyor sn Nane.