başvuru için ne şart aranıyor?????
Printable View
tckn ile atm'den çekebilirsiniz (sanırım)
Yeni pelikancılarda gelmiş Sercan bunları daha önce burada hiç görmedimdi ne kadarda çoklarmış[emoji846]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya bu temel ihtiyac kredisi degilmi??Hani halki gelir 5000tl ve aşağısı diyor kosullarda??SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
size kredi için yeni hesap oluşturuyorlar
SAHOL de bağımsız yönetim kurulu üyesi Kemal Özgür Demirtaş var aynı kişi olabilir. Kendi perspektifinden değerlendiriyor olabilir.
Ekonominin kuralı faizi verirsen para gelir demiş.
Ege Cansen borsacı sayılır, daha bağımsız görüşleri oluyor, yaşlı olduğu için bunu dersem başıma bu gelir gibi derdi yok.
müşteri hizmetlerini arayıp kimlik bilgileriniz ile internet şube için şifre oluşturup paranızı istediğiniz yere transfer edebilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=5W5nEPmlFYU
atilla beyden güncel.
Bu arada pekay bende izledim güzel di
Sırada celda211 var bir arkadaş önermişti hapishane filmi biraz değişik tarz olsun kafa anca böyle boşalıyor
Bana müsaade biraz
Saygılar
izlemeyenler için tavsiye ederim,7 koğuştaki mucizede çok ğüzel,yani sıkı filim çekmişler
grafikte benden gelsin
Ek 24781
Oooo ralli haberi mi geldi alirim bi dal. Hisse yok ama olsun ralli rallidir.
Bu aralar bende bir tuhaflık var, viop topigi deye dalıyorum bambaşka konulu topik çıkıyor, şimdi de Ziraat bankası kredisi ve film tavsiye topigine girmişim.:kahkah:
Ben filme bayılmadım, gece vakit geçirecek bir film değildi.
Yabancı korku filmleri daha iyi oluyor, sonuçda hristiyan filan olmayınca bana bir şey olmaz deyip patlamış mısır ile seyrediliyor.
siccin seri halinde 6 taneymiş, sanki izlediğim farklıydı, senaryo yazarı vs bakmıştım.
Pazar ve pazartesi gunleri en dusuk vaka sayilari geliyor dunyadan. Bugun de totalde 60 binli rakamlarda kalabiliriz.
3977 vaka.......127 vefat....
https://twitter.com/i/status/1248356132839665666
Özgür Demirtaş
@ProfDemirtas
·12 Nis
Bir ülkenin (şirketin) Dolar rezervleri (Nakti) o ülkenin cephanesidir.
Cephaneyi güçlü gözükmek için havaya sıkarsanız,
En gerekli zamanda çıplak kalırsınız.
Akbabalar (Tefeciler) size yanaşır,
Tefeciler sonuç, Rezervlerin yanlış harcanması nedendir.