GLP için +100-150 BP yapacak geçecekler.
Sözde faiz 8.25 devam...
GLP için +100-150 BP yapacak geçecekler.
Sözde faiz 8.25 devam...
150-200 baz puan artış bekliyorum
Bizim siteyi zaten REİS ve DAMAT yakından takip ediyormuş. :yahoo:
Yine son yılların en kritik ppk sı ile karşı karşıyayız ortamın sakinleşmesi için güzel bir fırsat ancak şimdiye kadar hep bu fırsat toplantıları harcanmış sonradan panik faiz artışları yapılmıştı bugünde umudum olmasa da mucize olmasını dilerim
Ekonomi pik yapmış ne faiz artışı :-)))
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MB hiç bi faize dokunmayıp topu reise atıp reis de dolar füzeleyince eyyy faiz lobisi diye bankalara yüklenir gol olur..
REİS 1-0 öne geçer
Devre arasına gireriz..
Azımsanmayacak bir ihtimal..Umarım olmaz..
Artarsa da sabit de kalsa kaybeden biziz
Adettendir ben de tahmin sallayayim
Bence dokunmazlar veya 25 - 50 dost aliseriste gorsun yapabilirler ustu olursa sasiririm
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dokunmazlar çünkü faiz enflasyona neden oluyor
200 baz artış repoda
Faiz arttı.
Devamı gelecektir.
200 bp geldi.yetmez ama evet.
Neyse bi manyaklık yapmadılar..
Bu stres çekilmez yaa..
Yaşlanmaya başladık sanırım..
dediğimi yaptılar sonunda :) Bakalım piyasaya etkisi nasıl olacak.
https://i.hizliresim.com/gaOWQm.jpg
faiz lobisi hayırlı olsun vatana millete en azından para kazanmasak da dolar kaynaklı enflasyonda daha az ezileceğiz, biraz daha az rekabetçi olacağız.
hadi bakalım Nzor bono hızlı reaksiyon bekliyoruz.
Merkez bankası güzel pası gol yapamadı ancak güzel ve etkili bir şut çıkararak taraftarı heyecanlandırdı
Dolar fazla tepki vermedi :wu: Ons etkisiyle altın düşüyor.
Politika faizi 200 baz puan arttı ama merkez zaten üst koridor 11.25 ten piyasayı fonluyordu.11.25 büyüktür 10.25 ten.Merkez elimde gerçek mermi kalmadı deyip plastik mermi atıyor.Dolar güçlenerek artmaya devam ne yazık ki?
glp 13.25% olmuş. Ekim ayındaki toplantıda dolar 7.88'e gelirse politika 12.25% glp 15.25%'e yükselir. Dolar pozisyonunu kapatıp tl uzun varlıklara geçilmeli. (bist 30 hisseleri, tahviller, 1 yıl vadeli mevduat)
Merkez bankasının gerektiğinde faizi şak diye artırabileceğini de görmüş olduk. Herkes yanıldı, karar açıklanana kadar tüm uzmanlar yapamaz edemez diyordu. Faiz artışı sürecine girmiş olduk. Hayırlı olsun.
7.55’ den döndü yukarıya, millet öğrenmiş para kazanmayı, biz öğrenemedik
174.95 baz puan artış ile 9.9995 olması gerekmiyor muydu yahu nasıl çift haneye yükseltmişler hayret.
Mutlu son.faiz artti .sizi gidi faizciler sizi[emoji39]
Hareketliliği fırsat bilen bankalar makasları iyice açtı
Evet, mevduat faizleri bürüt %15 olması lazım en az, bu günkü şartlara göre tabi
Nkolay kac yapar acaba
+1 yapmazlar, 0,5 gidiyor,
Kaç gündür 13 reklamı yapıyor, 13 yok ortalıkta, yarın, öbürgün artırım yapacak, mecburen bozacaksın ve 1 aydır 12,5 almış olacaksın, 13 diyor ortada 13 yok, kapitalist sistemde herşey “hep bana, hep sermayeye” çalışır.
Bu da boşta para kurnazlığının başka çeşitidir.