112 bine gelmiş xu100
Gelse ne olacak
Adam banka da zarar da
Adam tübraş ta zarar da
Nerede kumarhane kağıdı var şişen şişmeye devam
Printable View
112 bine gelmiş xu100
Gelse ne olacak
Adam banka da zarar da
Adam tübraş ta zarar da
Nerede kumarhane kağıdı var şişen şişmeye devam
tam endekste long açacaktım ki turkcell'e baktım vazgeçtim
Tavan olurmu acaba?
18.06.2020 10:42:30 tvf genel müdürü sönmez: 15 yıldan bu yana devam eden sorunlar çözülecek -bloomberg ht
18.06.2020 10:42:05 tvf genel müdürü sönmez: Bugünkü piyasa değeri turkcell'in değerini yansıtmıyor -bloomberg ht
18.06.2020 10:41:36 tvf genel müdürü sönmez: (turkcell) ruslar yani letterone hissesini neredeyse iki katına çıkarıyor -bloomberg ht
18.06.2020 10:40:27 tvf genel müdürü sönmez: (turkcell) varlık fonu açısından makul bir fiyattan alımdır -bloomberg ht
18.06.2020 10:39:53 tvf genel müdürü sönmez: (turkcell) önümüzdeki 4-5 ay içinde işlem kapanacak -bloomberg ht
bugun de göçertemediniz, çökertemediniz. Tokatınızı yiyip durdunuz.
110 uzerinden banka alip longladim 112 uzerinde iki pozda ekside sana borsa diyenin
iki hırsız aralarında sohbet ediyormuş
- reis bugün bir şey çalmayacağım geçen hafta çaldıklarım bana yetiyor.
diğeri
- nasıl yani?
- geçen hafta lüks bir villadan 25 bin dolar çaldım
diğeri
- eeee
- ekonomiyi .ok götürüyor baksana dolardan 1 haftada kaç bin tl kazandım.
diğeri
- haaa anladım. o zaman sen bu işi bırakırsın
- neden ki?
diğeri
- ülke ekonomisi bakkalla uçmayan uçakla idare ediliyor.
- hımm haklısın.
Cep to Cep yani. Bir cepten diğer cebe.
Yine pozitif ayrışıyoruz ve yine bankaları almadan bakalım bu işin sonu ne olacak.
Takip ettiğimi x30 kağıtları yükselmeyi,bırak düşüşte.. endeks +1.21.. nasıl oluyor bu iş??
Sabah açılışta Turkcell alan bile deli para kazandı , Dow Jones gelsin Bist in ayaklarını yıkasın çok şanslıyız böyle bir borsamız olduğu için...
Tekrarlayalım 2 gün önce ne demişiz.. Cuma günü neredeyse 2 trilyon dolarlık S&P opsiyonlarının vade sonu. https://twitter.com/mscullion/status...46947688812545
benim mantığım varlık fonu asla piyasa fiyatından yukarıda almaz. Mantık doğruydu fakat fiyatlama başka oldu. Sabah burda yazılanları görünce şok oldum iki katı fiyattan satıldığını okuyunca hemen kapandım. Sonradan öğrendimki iş öyle değil yarı fiyattan satılmış. Diyeceğim odurki borsa fiyatlaması başka reel başka.
Turkcell’in bugün U30’a etkisi ne kadar verebilen olursa çok sevinirim, teşekkürler
Benden bahsediyorsun sanırım. Bugün de tavanı bulduk.
Bigshort gibi balon demeye devam..
https://i.imgyukle.com/2020/06/18/CIkFSe.jpg
Turksel iki gündür çok yüklü longtum.resmen stres yapmıştı hissenin devir ücreti çok ucuz diye. Ucuza gitti diye yaygara yapanlar yüzünden acaba diyip stres yapıyordum ama tuttum %7 pirimden verdim cok saglam kar aldim. Bu tahta gidecek 20 ustune cok bariz ama 2 gunde bu denli kar cok cok fazla benim
yabancı arkasına bakmadan kaçıyor ülkeden , ölmüş eşek parasına turkcell i sattı adamlar
borsadan zaten çıktılar
gerçek yabancı payı yüzde 20 şu an
tahvilden zaten çıktılar
bir cisim yaklaşıyor
turkcell dışında hareket yok,anlaşılan...
Dow anca eksi %10 yapçak ki kurtaralım. :he:
%4 ü tınlamamıştı, riske girmeye gerek yok.
Ayılar birleşüp dowa saldıralım . asdas. :he:
https://i.imgyukle.com/2020/06/18/CIESL0.jpg
Bunu daha önce bu manipülasyoncu arkadaşa da söylemiştim.
Bilanço fiyatları borsaya yansımıyordu, ederi 25TL.
TCELL tavan...
Finans piyasalarında meşhur bir laf vardır ; hiçbir varlık sürekli yükselemez veya düşemez , Borsa İstanbul bu lafı tarihten silicek galiba 3 aydır devamlı yükseliyoruz...
1500 puan artıda neredeyse
bilindik kağıtlar aynı
çöp ve peşine takılan diğer çöpler tavan
diğer çöpler tavan tavan gittiği için şimdi taban
bist30 bankalar sanayi uygun adım geri marş marş
bu borsa işi sabır ister derler ya hikaye
stresi adamı bitirir
çöp alırsın 500 kağıt içerisinde sana sıra gelmesini beklersin 5 yıl gelmez hatta paranda erir başka yere de kullanamazsın sonra sen satarsın alır başını gider.
dersinki kuvvetli güçlü sağlam şirket alayım dersin oda seni oyalar oldu artık.
burası dow gibi değil gerçekten adamı ya kanser eder yada cebini boşaltıp muhtaç eder.
Turkcell e yetişemeyen vatandaş Türk Telekoma dalıyo , gökten para yağıyo resmen tüyler diken diken...
haftaya yani 25 haziranda ppk var.
25 baz puan indirim bekleniyormuş.
bankalar sürünüyor,bir de oraya girerlerse 130000 olur herhalde......ytd
Dün gece nerdeyse fulldum yarısi turkcell long diğer yarısı vadeli endex long. Eksi dowf e bizimki yukarı gidince 127 den longlari kapadım turkcel iyi açtı diye. Ama turksel hamlesinin vadeliyi ucuracagini hiç hesap edemedim. Yinede total de aylardır alamadığım parayı bugün aldım. Turkselin yıllardır süren ortaklık sorunu bitti. Yeni borsacılar bunun ne demek olduğunu bilmez. Short yapanın anahtarını alabilirler.
bim f/k 27 nasıl bilanço değeri o kadar yüksek oluyor,2-3 çeyrek harika bilanço mu açıklayacak?????????
Bim bakkal emlak hisseleri balon turkcell dün malı soktu endeks düşecek pala halka arz yapıyor diyenler siz bi tatile çıkın kafa dinleyin bu aradada biraz ders çalışın öğrenip gelin bu işi yoksa don falan kalmayacak sizde herkese bol kazançlar esen kalın.
ilk ve ortaokul karneleri e-okul üzerinden lise karneleri ise randevulu olarak okullardan alınacak.
Dediğin yaygaracılar yüzünden ben de Turkcell longlarımı zararına verdim dün.Bugünkü tablo şok etkisi yarattı, ama yapacak bir şey yok...
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğuş Oto hergün tavan tavan gidiyo , Passat ve Golf e çok mu talep var hala acaba...
bugünde artıya geçtim ya daha pala beni hayatta öpemez :)
https://i.hizliresim.com/ad33vX.jpg
hisseleri ne olur bilançosu ne olur bilmem ama BİM darphane gibi para basan bir şirket...her yerde mağazaları var ve çok iyi iş yapıyor...bizim hemen yan sokakta var...haftada 3 defa kamyon kamyon mal geliyor...öyle böyle değil satışı...ben 5 lt lik su alıyorum oradan çünkü çok hızlı satıldığı için hep yeni tarihli birkaç gün önce dolum yapılmış taze su oluyor...diğer marketlerde maşallah 3 ay 4 ay önce dolum yapılmış sular var...
demem o ki işleri gerçekten muazzam...
Belgin maviş rtab balon dediği için işinden olmuştu 🙃
Açığa satışı açın bakalım Balon mu değil mi görelim arkadeş