Flap ın bugünkü hareketi hakkında yorum yapabilir misiniz
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Flap ın bugünkü hareketi hakkında yorum yapabilir misiniz
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esma hanım bu afyon hakkında görüşünüz nedir stop falan koyamadım aylardır bekliyoruz düşüşü devam edermi nerelerden bir çıkışa geçer kagıt..
öncelikle iyi akşamlar
sonrada sayfa sahibinden özür dilerim bu kadar yer işgal ettiğim için.
öğrenci olduğumu belirteyim ne hocayım ne de üstad.
şimdi bir arkadaş son atak gibi bir şey söyledi çok yer kaplamamak adına diğerlerine siz bakabilirsiniz 3 tane graf atıyorum.
bu arada esma hanıma da bu kadar işlemle aylık komisyon miktarına hisse almasını tavsiye veriyorum
finansallarına bakabilirsiniz
bu 10 liralık W kahverengi banddan kurtulduktan sonra yeşili kırarsa ne olur.
herkes burun kıvırır Koç hole çünkü kumar yok burda ama en fazla kazanç burada bu fiyatlar katlanacak ilk gönderimde söylemiştim.para buraya akıyor ve akacak neden
jant boryat alcar gibi kynin sermayesi düşük sirketlerde hapsolduğu günler geldi ikili tepeler boyun çizgileri kırılmak üzere para büyüklere akıcak
İyi akşamlar. Esma hanim Cimsa bu fiyatlarda pahalı mı sizce . yorumlarınız nasıl olur cimsa için. Şimdiden teşekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arçelik bendede var ve canak kırılımında aldım. şimdi 3 yıllık bu çanak *2 yapacak hepimiz göreceğiz buradayız ozamanda yazarım 60 liraları görecek bu yıl o zaman al sat la uğraşmayalım mavinin kırılımı en fazla bizi 32ye getirir milyonlarımız yoksa strese gerek yok.
algyo da bir hazırlık var oda var bende insallah cok kazanırsınız ama bizim en büyük gücümüz sabırımız. iyi kağıtta doğru yerde al güniçi bakma hedefe gelince ver.
Dostum o ''bir arkadaş'' ben oluyorum muhtemelen. :) Tek bir mesajdan öyle anlaşılmış olması gayet normal.... Diğer mesajlarımı okumak zorunda da değilsiniz pek tabii... Ben daha evvel de birden çok defa fikrimi belirttim...
Ben iyimser taraftayım.. ''Borsanın 2013 yılından gelen düşeni kırdığını hedefinin dolar bazlı tarihi zirveler olduğunu..'' düşündüğümü vs..
Bahsettiğim mesajdan evvel ''yukarı aşağı hareketlerle 195 dolar civarını destek haline getireceğini düşündüğümü'' söyledim. Ukalalık yapmaktan mevlama sığınırım. Lakin endeks grafiğini iyi çalıştığımı düşünüyorum... Benim kadar iyimser rakamlar telaffuz edenine rastlamadım ... 195 doları en az bir kere ihlal edeceğini düşünüyorum...Kuvvetle muhtemel bir kere ihlal edecektir...
Ne olur şu yazdığımı da dikkate alın... Bu işin bir de kötü senaryosu var. O nu her zaman cepte hazır tutmak lazım.... Gözümüzü 300 dolarlara dikmiş beklerken aşağıda 80 dolar var... Onu da hep aklımızın bir köşesinde tutalım. Borsa yüzünden intihar eden, hayatı kararan çok insan var. Kötüyü de aklımızın bir köşesinde tutmamız lazım. Tahta sahipleri endeks 80 dolara inerken de kazanırlar... Düzen onların düzeni...
Ama ben her şeye rağmen dikkatli olmak kaydıyla iyimser taraftayım.
Celik Usta ne güzel listeler paylaşıyor. Ben bir süre sadece onun paylaştığı kağıtlara çalışacağım...
Ustat ne guzel yazmissin elune emgine ve guzel yuregine saglik...
cümleten iyi geceler
İyi geceler hocam
piyasa bu gün dinlendi yarın 1537 üzerinde tekrar adrenalin dolu hareketler bekliyorum
Hocam geçen hafta kripto paralarda ters gitti. Bu hafta için takip ettiğiniz kripto varmi
Hayırlı geceler ...
Hayırlı geceler Hocam , inşallah hepimiz için güzel kazançlı günler gelir, nasipleniriz biz de...
cümleten hayırlı geceler
ucuz hisse bulmak zorlaşıyor ındes emin adımlarla cıkışını sürdürüyor orta uzunda problem yok
Çelik hocam yıllık liste 2021
1. ısyat ....3.43 => 16
2. Petkm...4.79 => 13-14
3. Afyon...4.43 => 40
4. Pagyo....6.37 => 20-25
5. Ozgyo....2.23 => 35-40
6. Ekgyo....1.99 = 12-14
7. Trgyo....3.74 = 17-20
8. Tektu....1.92 = 35 -40
9. Brksn....7.33 = 25-30
10. Polho...3.85 = önce 9 sonra mrshll
11. ısdmr....9.62 => 40-50
12. Sanko...7.85 = 27 veya 54
13.gsdho...2.45 yıllık (B) = 9
14.usak...2.29 = 8-9
15.cemts...16.66 = 100-150
16.mndrs...3.10 => 50-60
17.gsdde...4.95 =
18.ıhlgm...1.27 => 7 => 22
19.ykbnk...3.09 =
20.zoren...2.70 => 13-14
21.ıttfh....2.25 => 12-13
22.gsray..3.98 => 20-25
23.yyapı...1.83 => 7-9
24. btcim....4.75 => 17-18
Günaydın herkese çelik hocamın listesini soran arkadaşlar için benim not edebildiğim hedefleriyle beraber paylaşıyorum. Bol kazançlar
Buda kendime notlarım paylaşayım belki görmek isteyen vardır.
Ek 26946
Terör konusu tartışmalı bir konu.
1- Tekrarlanan ibb seçimlerine 2 gün kala mektubu okutulan abdullah öcalan teröristtir. Bu tartışmasız bir gerçek.
2- Bir yerel seçim için bebek katili bu teröristle mektup işbirliği yapanlar terörist mi? Bilemiyorum.
3- Apo için "heykelini dikeceğiz" diyen demirtaş terörist mi? Bilemiyorum
4- Pkk ve apoya sempati duyan hdp milletvekilleri terörist mi? Bilemiyorum.
5- Çözüm sürecinde apoyu ve pkkya güzellemeler yağdıran iktidar mensupları ve gazeteciler terörist mi? Bilemiyorum.
Yukarıda yazdığım 5 güruh içinde terörist olduğu net olan 1 numaradaki öcalandır.
Çünkü eline silah alarak 13 bin şehidimin katili olacak teröristleri eğitmiştir. Bizati saldırılara katılmıştır.
Ancak diğer 4 güruh, fikir örgürlüğü çerçevesinde diledikleri gibi davranabilir. Bu onları terörist yapmaz.
Zaten AİHM'nin dediği de bu; "düşünceleri yargılamayın"
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
elinize sağlık s.acar çok güzel bir çalısma olmus sayenizde bizde daha anlamlı görebiliyoruz Allah emeklerinizin karşılığını versinn..SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senle siyasi polemiğe girerek forumun ana konusuna gölge düşürmek istemiyorum lakin şunu da demekten kendimi alamıyorum senin tabirinle Abdullah Öcalan terörist lakin onun heykelini dikeceğiz diyen ve destekleyenler terörist değil, bu nasıl bir çıkarımdır ya paragrafı okuyup ama anlamamak seninki yardımcı fikirleri bulamamak seninki, ele başınının destekçileri yani eline Yasin Börü ve birçok insanımızın kanı bulaşan DEMİRTAŞ da bir o kadar teröristtir.Ele başının öldürdükleri şehit de diğerleri şehit değil mi ?Hendek operasyonlarına açık bir şekilde destek veren HDP de bir o kadar terörist destekçisidir.Senin çıkarımın teröristi masum göstermektir.
Forum sakinleri kusura bakmasın formun dışına çıkmak istemezdim ama ben buna cevap yazmazsam da şehitlerimize ayıp olurdu kanaatideyim.
AİHM beni ilgilendirmez ben TERÖRİSTİN düşüncesini yargılarım.
Forumda konu dışı yazılar yazılacaksa özellikle de şehitlerimizi incitecek yazılar yazılacaksa ben daha forumda yazmam arkadaşlar çünkü böyle kişilerle polemiğe girmek bile istemiyorum.
ülkerde düşem kırılımı gerçekleşti.