Penta arzına girmeye niyetim yoktu. Baktım adamlar benim çok izlediğim muhalif kanala reklam vermişler. Biraz destek vereyim dedim ve aldım.
Printable View
bu bankaların ne mal reklamları olmaya başladı oldu olacak1Gören de millette para çok işi gücü yok görüntülü telefonla tuvaletteyken de hesap açsın millet
seyahat yasağı ne zaman bitiyor bilen var mı?
Ramazan bayramı sonu diyor sitelerde ben 16 mayısta özel aracımla seyahat edebilir miyim?
Pazartesi sona eriyor şu an için
Hazine ve Maliye Bakanlığı: (Kur farkı vergisi iddiası) Tamamen hayal ürünü olup, ekonomiye dönük olumsuz algı oluşturmaktan başka amaç taşımamaktadır
Tek Millet Kaç Devlet Kim Dost(!) Kim Gerçek Dost Belli Değil!
https://www.kamyonum.com.tr/yazar/Te...elli-Degil/242
İçişleri Bakanlığı : Şehit ailelerimiz, Arife ile Ramazan Bayramı’nın birinci gününde şehitlik ziyaretleri açısından sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.
AB Komisyonu Sözcüsü Stefan de Keersmaecker, günlük basın toplantısında, AstraZeneca firmasına karşı yeni bir hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.
Amaçlarının AstraZeneca şirketi ile yapılan ön alım anlaşmasında belirtilen dozların AB'ye teslim edilmesi olduğuna dikkati çeken Keersmaecker, ilk davanın, durumun aciliyeti göz önüne alınarak mahkemenin ihtiyati tedbir kararı alması için açıldığını anımsattı.
Keersmaecker, ikinci davanın da AB'nin "hakkı olan" aşıların tedarik edilmesiyle ilgili olduğunu, satın alma sözleşmelerinin ihlal edilip edilmediğinin belirleneceğini ifade etti.
AstraZeneca firmasının ön satın alma sözleşmesindeki hüküm ve koşullara uymadığını iddia eden Keersmaecker, mahkemeye kendi gerekçelerini sunduklarını belirtti.
Keersmaecker, "Maddi tazminat talep etmek için burada değiliz. Aşıların teslim edilmesini talep ediyoruz." diye konuştu.
Mahkemenin, AstraZeneca'nın dozları teslim etmesi yönünde karar almasını beklediklerini ifade eden Keersmaecker, söz konusu teslimatın gerçekleşmesini sağlamak için firmaya para cezası uygulanabileceğini söyledi.
Kraliçe'nin avam kamarasına girmesi yasakmış , temsilcisini gönderirmiş..
Batık kredi pazarında 2021 beklentisi 12 milyar TL, 3 yıllık beklenti 73 milyar TL
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...ar-tl-6425400/
Kraliçenin Lordlar Kamarasında yapacağı konuşmaya davete geliyormuş.
Kraliçe'nin Avam Kamarası'na girişi yasak olduğu için Black Rod adı verilen bu ulak, Başbakan'ı Kraliçe'nin yer aldığı Lordlar Kamarası'na davet ediyor. Kapı yüzüne açılmıyor. Parlementonun, Kraliçe'ye müdana etmediğini sembolize ediyor.
Önceki krallar-kraliçelerden biri , zamanında ,avam kamarasındaki milletvekillerini tutuklamış , onu sembolize ediyormuş.
Kraliçe, Lordlar Kamarası'ndan çıkıncaya kadar bir vekil, Saray'da rehin tutuluyormuş.
İlk videoda Boris'de gözüküyor.
https://royalcentral.co.uk/interests...iament-159814/
Aldıkları o ihalelerde değil milyarlarca dolar, tek bir cent usulsüzlük, tek bir cent haksız kazanç varsa onlara destek veren on milyonlarla birlikte sonsuz cehennem azabıyla terbiye edilecekler.
Ahlaklı insanlar için devran dönene kadar şu an başka bir teselli yok.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
WIKIPEDIA'YA 4 NİSAN'DA EKLENEN CÜMLE
Ermeni soykırım iftirasıyla ilgili son adıma gelirsek; internet ansiklopedisi olarak adlandırılan Wikipedia'yı biliyorsunuz.
2017'de “Türkiye'yi terör örgütleriyle aynı zeminde” gösterdiği için BTK tarafından erişim engeli getirildi. Davalar açıldı. Önce AİHM, ardından AYM, “İfade özgürlüğünün ihlâl edildiği” sonucuna varınca, geçen yıl yeniden erişime açıldı.
Wikipedia, maalesef 4 Nisan'da bir açılım daha yaptı. “Türk Kurtuluş Savaşı”nın anlatıldığı sayfaya, şu cümle eklendi:
“Eşzamanlı olarak Türk milli hareketi, Ermeni Soykırımı'nın ve 1. Dünya Savaşı'ndaki diğer etnik temizlik operasyonlarının devamı olarak, yerel Hristiyan nüfusu yok etmek için katliamlar ve tehcirler icra etti.”
Ve yine maalesef, söz konusu iftiralara da Türkiye'de doğup, Hollanda'da yetişen bir akademisyenin kitabı kaynak gösterildi!..
Yetkililerimizin bilgi ve dikkatine!..
Müyesser Yıldız
Odatv.com
arka arkaya türkiyeye darbeler geliyor farkındaysanız..
son 1 haftada :
fransadan sonra ingilterede türkiyeyi KIRMIZI LİSTEye aldı
ingiltere şampiyonlar ligi finalinin londrada yapılması için uefa yı sıkıştırıyor..sebep türkiyedeki kötü covid koşulları
son numara : uzun zaman önce iptal edilen yakın zamanda tekrar programa konan formula 1 türkiye ayağı yeniden iptal edildi..
2021 Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul'dan alınarak Porto'nun stadı Estadio do Dragao'ya verildi. —Sky Sports