Ne demiştik geçen gün ne yöne evrilecek baktığımızda aşağı evrildi, regal, kardeş :) bugün 300 adet daha ekleme yaptık, sanki erken gibi oldu ama neyse 17 üstünde 1 adet hisse almam daha gelirse 17 altına bakarız gelmez ise rast gele..
Printable View
Ne demiştik geçen gün ne yöne evrilecek baktığımızda aşağı evrildi, regal, kardeş :) bugün 300 adet daha ekleme yaptık, sanki erken gibi oldu ama neyse 17 üstünde 1 adet hisse almam daha gelirse 17 altına bakarız gelmez ise rast gele..
17.42’den eklemeye devam bakalım.
Yarın da gelecek bir param var.
Biraz da yarın eklerim.
Uygun maliyet ile biriktirelim bakalım ne olacak?
Bugün bende 17.40 1000 tane aldım 11 200 hissem oldu. biriktirmeye devam. Hedefim 10 dolar hadi hayırlısı olsun
Tahtacı lotları tek tek sayıyor. Bezdirmek için elinden geleni yapıyor ve yapacak.
Bu net.
Tahtacı ne derse o olur. Bunu da biliyorum.
Benim stratejim uygun seviyelerden olabildiğince hisse biriktirmek.
Kağıdı istediği zaman yukarı götüreceğini de biliyorum.
Sabırla bekleyip, zorunlu kazananlardan olmayı istiyorum.
1 yıl mı? 3 yıl mı?
Ne kadar beklersem artık.
Selamlar.
Hareket başlamış olabilir mi?
İş yatırımdaki tahtacı hisseyi sürekli baskılıyor. Sabahtan satışa başlıyor. 1 haftada 3,5 milyon lot ile toplam satışın %73ünü yapmış. Alıcılar ise dağınık. Dün doji oluştu ama endeks de yukarı dönmüştü. Dönüş için durağan endekste pozitif kapanış beklemek lazım.
17,61 den ekleme yaptım.
İmkanı tanıyanlara sonsuz teşekkürler.
İş Yatırımdaki kişi mesaj vermeye çalışıyor. Sadece 6 lot işlem yapıyor. Hem alışta hem de satışta
17,80 i geçerse hızlıca, bi şeyler olabilir
YKB ensesine çöktü ve İş'tekini nefesini kestiler :) İyi oldu. Kaç gündür baskılıyordu. . Hatta ufak ufak almaya başlamış. Bu arada Çorbacı Şeker önceki gün aldıklarını kusmuş.
Bedelsiz için top, SPK’da.
Belgeleri bilerek eksik verdilerse ret yiyebilir. Bu en kötü senaryo bu olabilir
Onun dışında SPK, ek bilgi belge istediyse bunu geciktirebilirler.
Spk’ya geç onay ver diye yalvarabilirler.
Aklıma gelen en kötü senaryolar bunlar.
Tabi daha şeytani şeyler düşünürler mi bilemem.
[emoji23]
İş 1,3 milyon lotu bugün de sattı. Takasta da kıyamet kadar lot var. Bofa sabah etkindi o da tavsadı. Alıcılar hala dağınık. Bir de Şeker gibi günübirlikçiler var. Anlaşılan henüz vakti gelmemiş.
Cephanelerimi olası 17.00’ın altında kullanmak üzere beklemeye geçtim.
Dediğim gibi 17 üzerinde 1 tane lot almam yok öyle bedavadan peynir 😉 17 altına salarmı salmazmı bahacaz salarsa 16.60 dan evel ekleme yapmam hee olurda bugün ki haraketler feykk gider 18 üstüne amenna aldıklarmızla yola devam
Sabah bofanın 280.000 ve iş’in 150.000 lot civarı alışıyla tam tatlı tatlı yükseliyordu ki şeker yatırım 500.000 lot blok alım yapıp ykb nin malını aldı(aslında çok iyi) 800.000 lotu olana kadar da 17.70 lere sürmeye devam etti.
Derken bofa ve iş aldıklrını sattılar tahta 17,57 ye kadar geldi.anlık 17,60
Sanki şeker girmese yukarı götürecekti tahtacı da şeker girince yataya bağladı müşteri geldi malı yıkma başladı gine gibi ama şeker yüklü alır sürer bilemem izleyip göreceğim.
An itibariyle pozisyonum yok.
CITIBANK YABANCI A.Ş. 29.741.459 7,5189 (685.312) bugünde almış.
Teşekkürler
Hissede ky çok ö yüzden götürmüyor galiba