Okumuyorsun diyor, bombossun diyor, takkiye yapiyorsun diyor.
Yazma diyor, daha fazla rezil olma diyor.
Printable View
Artık ne kadar inanırsanız...
TÜİK, dar tanımlı işsizlik oranının ekimde 0,2 puan azalışla yüzde 11,2'ye gerilediğini açıkladı. TÜİK'e göre işsiz sayısı 75 bin azaldı. TÜİK'in geniş tanımlı işsizlik oranı ise 1 puan artarak yüzde 22,8'e yükseldi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...di-26-6818592/
Hocam öyle bir yazmışsın ki konuyu okumayan adam böyle bir metnin var olduğunu benim iddia ettiğimi sanacak.
Bak adam hemen atlamış
Ek 27974
Atatürk ün kehanetleri diye bir kitap vardı
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ata...ri/343667.html
İlk okuduğum da ulan bunu da mı bilmiş dedim kendi kendime.O söz Atatürk e ait olsun olmasın Atatürk e çok yakışır ve tam da onun söyleyebileceği bir söz.Kesinlikle de içeriği doğru.Atatürk tarih vererek komunist devrimin yıkılacağını söylemiş biri.Elbet nokta atışı tarih vermemişdi ama devrimin evlatlarının çocukları bu devrimi yıkar demişti,öyle de oldu.
O devrim olduğunda uzaktaki türk kardeşlerimizle ilişki kurabilmek için şimdiden hazır olmamız lazım demiş.Yahu bu nasıl bir öngörü.Daha komunist devrim yeni yapılmış sscb gümbür gümbür kuvvetli,hem de sana yardım etmiş,sen onlara katılmamakla kalmıyorsun onların yıkılacağını öngörüp sonrası için yol gösteriyorsun.
https://pbs.twimg.com/card_img/14689...png&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
13.8 üstü günlük kapanış bir tur daha içimizden geçilir
Aynı markanın tost peynirini kg:89 tl yazmış,kaşar peynirine:69 tl???? Yanlış mı gördüm diye 3 kez baktım,tarihte ilk kez tost peynirine kaşardan yüksek etiket basmışlar,kafalar gitmiş.(yer:yerel market)Aynı marka tereyağı,bim de 69 tl hemen karşısındaki a101 de 59 tl..
En fazla fiyat oynaklığı 5 lt lik ay çiçek yağlarında,aynı marka ürün 5lt,çarşamba günü alındı 100 tl,başka bir markette 120 tl..marketçiler de ne yapacağını şaşırdı,zenginlere bir şey diyemem ama sabit gelirli vatandaşlarımız alacağı özellikle fiyatı tartışılan gıda ürünlerini almadan en az 2-3 market gezmeli.
Dün sanal olan dolarımın birazını fizikiye çevirdim ne olur olmaz diye,adam ne diyor ona bakmak lazım,bedevilerden gelecek paraya oda güvenmiyorki yastık bank fealan diyor kıllandım:notr:
İthalat birim değer endeksi yüzde 39 arttı
İthalat birim değer endeksi Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 39 arttı.
Endeks bir önceki yılın aynı ayına göre, gıda, içecek ve tütünde yüzde 23,1, ham maddelerde (yakıt hariç) yüzde 53,9, yakıtlarda yüzde 184,0 ve imalat sanayinde (gıda, içecek, tütün hariç) yüzde 18,7 arttı.
Anlayana.!!!!
Gümbür gümbür Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Atatürk'ü kullanarak insanları saçma sapan yönlendirenler en az dinciler kadar tehlikeli bence.
Bugün görüntüte zararsız gibi görünen bir sözü gerçekmiş gibi gösterenler yarın işlerine gelince tamamen alakasız başka bir söz de icat edebilirler.
Patronlar Dünyası
@patronlar
· 3 Std.
Artık marketlerde fiyatlar anlık değişiyor!
Her sabah işe, etiketleri değiştirmekle başlayan market çalışanları, bazı ürünlerin fiyatları gün içinde de değişmeye başlayınca çareyi etiketleri boş bırakmakta buldular.
Bu model bana yabancı gelmedi.!!:kahkah:
Ne Çin.!!!
Nede Arjantin modeli.!!!
Venezuela modeli.!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Slm Bosfor
sazan avı konusunda hemfikir olman beni mutlu etti sağ olasın
sosyal medya da çılgınlık başlatılmış gün bugün diyorlar çökecek diyorlar
Tarih bile vermişler kırmızı kırmızı rengarenk resimli videolar eklemiş
10 Aralık bugün çakılacak gömecekler çökecek düşecek diyorlar
7 de yemi tutan sazanlar sattı Satan yerine koyabilir di mi koyamadı
ölümüne fulara inanan adam adamdır gömün amk gücünüz yetiyorsa gömün HODRİ MEYDAN!
https://i.hizliresim.com/2wn8ytd.jpg
A101 soygun girişimi olmuş, yakında bankalar gibi silâhlı güvenlik görevlisi dikmesek bari.
nebati bey masaya bekleniyorsunuz.. :he:
100-150 milyar dolar var pşyasaya sürülecek diyen arkdaşlar el kaldırsın da yoklama alalım. Şey de 14 e süzülürken....
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne zam yapılırsa yapsınlar o zam eriyecek kül olacak
o yüzden akılları varsa 5:000 asgariyi 10.000 memur u 5.000 emekli yi taban maaşını yapsınlar
Bu oran yada rakam yüksek değil yüksek diyen olduğunu sanmıyorum
Bu rakanöarın altı çöp olur 30 güne kalmaz erir gider vatandaş maşını fular ile karşılaştırır Haklı olarak :)
13.9158 tss
Herkes Cuma namazındayken Şahmeran aradan sıyrılayım dedi ama kafaya takunyayı yedi...
Yorumsuzhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d21faeb3c9.jpg
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cenabettin kaçırma yavrum fur bak kayıyor yoksa ılyan.
Bu arada MB enflasyon beklenti anketi yıl sonu 23,85 e çıkmış. Esas artış 12 ay sonrası için. Beklenti 21,39.
MB beklentisi gerçekleşirse memur ve memur emeklileri Ocak ayında toplam 17.4 zam alacak. Babayiğitlik yapıp 20 ye tamamlarlar. Bozdur bozdur harca dayu. Ferrarilere bindiler ferrarilere alooooo.
A1001 de Pınar süt 9,95
2 tane aldım. Kendimi zengin hissettim
Yürüyüşüm değişti.