Öyle oldu biraz. Nasılsa bu ralli çimento rallisi olmadan bitmez dedim. Kısmet bakalim.
Printable View
Yarın sabah sert yukarı yapıp mahkeme kararı ile açığa satanları sıkıştırır, sonra normal satışına devam eder diye düşünüyorum, bugün satmaya fırsat vermedi bence.
İmam saraçhane de
Kk Almanya da
Kendini devre dışı bıraktı..
Genel başkanlığı baki
Tanrı yeni başkanı işaret etti.
Ne yapsa oyu sürekli düşen
Reisin işi zora vardı
Bademler borsa da paniğe kapılır mı
Yoksa Danıştay ı da hızlıca devreye sokan bir grup ortaya çıkar mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim adıma yorum yabma ayasofya abi :he:
okuyan biri boğayı kesecekler deye burdan şortu basar nemelazım etkilemiyelim insanları, ben flatım.:drunk:
Hergün para dağıtıyorlar burda
Bi gün fışkırttırıyor bi gün zopalıyor, bu günler çok riskli ve volatil günler,günici yüzde 5 ler havada uçuyor... tam para katlama zamanları, mumla arasan bulaman böyle günleri, marja bak :cheers:
boşkuş!
zen mi zopalıyon amerigayı?
İnzafın gurusun, üle badozlama girişilir mi? asdadaas. :he:
İmamoğluna boş kaleye pas verdiler. Neresiyle dürtse gol olur. Yandaş medya da Kılıçdaroğlunu gömüyor belki ikilik çıkartıp menfaat elde ederiz umuduyla.
yarın 500 bindeki gap kapanır bence
15 temmuz ile cemaatlerin bir daha belediyelerde yapılanması işi sonsuza dek bitmiştir. Eğer bu konuda zayıflık görüyorsanız bilin ki sazan avlama devam edilmesi içindir.
Bunlar yedikleri poku birine giydirme derdinde. Akşener İmamoğlu Kılıçdaroğluna operasyon çekiyormuş gibi yorum yapıyorlar yandaşlar.
Yandaş medya. İmamoğlu davasına bakan hakim ve savcılar şaibeliymiş. Bugün Kızılelma ve Azerbaycan Türkmenistan Kazakistan gazı ile konuşacakken bunu konuşuyoruz diyorlar.
Xauusd de takip ettigim sayimdan dolayi dusus bekliyorum o yuzden altina sıcak bakamadim .. sarı 3 ü en kisa birakacak dalga hareketti sayimi iptal eder... Tabiki hersey olası...
https://i.hizliresim.com/3n6kcms.jpg
Uzerine en az 10 tane olasi senaryo yazilabilecek bir karar......
Beni en cok meraklandiran konu Meral hanimin Imamoglunun adayligi icin gosterdigi cabadir.
Neden kendi partilisi Mansur Yavas degilde Imamoglu ??
Yabancı daha iyi yorum yapar bence. Herifler, bu iktidar uzun süre devam eder deyip satttılar hisseleri, bir değişim olacak ise gelirler tekrar. Yabancı oranı vs takip etmek lazım, tabi bunlar yatırımcı için.
Bugün KAP haberi vardı, Arçelik Rusya'daki Indesit varlıkları için üst limit belirlemiş, AEFES oradaki yabancı bira işini devir alacaktı işi yokuşa sürüp ucuza kapatma peşinde gibi. Rusya vs onlar ile aynı taraftayız görüntüsü var.
Öte yandan günlük %0,5-%1 fırsat kovalayan daytrader için hacim ve dalgalanma olması yeterli.
https://i.hizliresim.com/dmpleob.jpg
Yabancı belki yarın biraz satar
https://i.hizliresim.com/1db2yno.jpg
CNNTürkü izliyorum utanmasalar bu işi imamoğlu tezgahladı diyecekler , dolaylı yoldan diyorlar ama açıktan demeye cesaret edemiyorlar
Yarın bakarız
Tüsiad şirketleri mi
Badem spor mu
İn out
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı mantıklı yorumlara bakiyorum....Verilen aleyhte karar İmamoğlunun gücünü çok artırmış olmasına rağmen ne CHP parti içi teşkilatı nede 6 li masa arasında imamoğlu adaylığı konusunda bir fikirliği var ?.....Bu durum önümüzdeki haftalarda muhalefet cephesi içinde bölünmelere yol açabilir diyorlar...
Benim genel bakış açım borsadan çıkanların dövize gitmesinden ödleri kopuyor, yapacakları borsayı düşürmezler yeni gelenleri burada şimdi öptürmezler.
BBVA Yılbaşı TL kredisi kampanyası yapmış, faiz oranı cazip olur ise ben de alırım.[/QUOTE]
Sn.Ariston
En para 1.95 faiz oraniyla 100 bin tl kredin hazır diye msj atmış bana.
Kredi maliyetini inceledim faiz oranı biraz fazla gibi geldi şimdilik bana.
BBVA nın kampanyası nasıl acaba.
Cumhurbaşkanının bir felsefesi var, milleti alt tabakada toplamak istiyor.
Galiba TİP Başkanı bizim iktidarımızda herkes oturduğu evin sahibi olacak vs demiş trend olmuş, o da bir felsefe.
DEVA Ali Babacan sistemci/globalci onun dışındakiler dağınık gibi.
Yarın akp den bir iki kişi çıkar bu karar çok ağır oldu der. Hakim ve savcılar fetocu ilan edilebilir.
Ben de ona bakıyorum %2,04 diye gördüm araştırıyorum.
Seçimlere borçlu girmeyi düşünüyorum, genel bir af çıkacak bence.
Kredi kartı limitini 75 bin yapmışlar o da bir imkan sayılır.
https://www.enuygun.com/kredi/ihtiya...00000-tl/?es=0
TV'ye geçen sigortacı çıktı, şimdi işten geliyorum hasarlı bir poliçe vardı, tampon 40 bin lira tutmuş, bizim masraflar da çok arttı diye söze girdi.
Zrounlu Trafik Sigortası'nı anlatırken de, sizin arabanız ucuz olabilir, ama karşıdaki kaza yapılan araç bizim için önemli dedi.
felsefe şu olabilir mi , dindar insan hata yapar ama zarar gelmez düşüncesi , ben muhafazakar bir yerdeyim , pahalılık hakkında kiminle konuşsam , suçu millete atıyor , fırsatçılık yapıyor bazı insanlar diyorlar , kimisi dümenden diyor ama çoğunluk gerçekten inanarak söylüyor
siyasetten anladıkları bu ve burası köy değil , ilçe değil , şehir değil , büyük şehir
ekonomi bakanı geçenlerde açıklama yapmıştı memur emekli ve asgari ücretlileri kast ederek sevindirin fakir fukaraları demişti.
olay maşak geçme seviyesine geldi akapede
:drunk:
Şuna inanıyorum , yıllardır ana akım tv ekranlarına bazı kişilerin çıkmasına izin verdiler sebebi insanların ufkunu iyice daraltmak başarılı oldular da
Ersan Şen örneğinden gidelim , ilk sıralar tv ekranlarına çıktığın da kendisine siyasi bir soru sorulduğun da aynen şunu söyledi
ben siyasetçi değilim bana bu tür şeyler sormayın , hukuk sorun cevaplayım dedi , yeminle böyle ,kelime kelime hatırlıyorum
sonra ne oldu da bu kişi suriye siyaseti konusun da yorum yapmaya başladı ?
Bence sebebi Abdulkadir Selviden , cevizoğluna ,cem küçükten zafer şahine ,mete yararı vs yorumlarını izleyenler absürt karşılamasın diye Ersan şen gibi insanları kullandılar , şimdi yine öyle Bedri Baykam CNNTürkte her konuda ahkam kesiyor
iyi de kardeşim seni geçmişte bıçakladılar kendini niye kullandırıyorsun altı üstü tv ye çıkayım diye bu nasıl bir egodur
Hülasa durum böyle olunca vatandaş iyice dar kalıplara haps oldu özellikle muhafazakar anadolu şehirlerinde
Ersan Şen , Bedri Baykam gibi kişiler Abdulkadiri selviyi , cevizoğlunu , Mete yararı ve daha nicelerini meşrulaştırdılar ,yani kendilerini kullandırdılar
Sahibinden.com'da bilgisayar ilanlarına bakıyorum, dürüstçe anlatanların aletleri satılmış, kalanlar ya sıfırına kıyas ile hiç cazip değil ya da saçma ilanlar.
Bilgisayardan anlamam demiş, ama açıklamasına işlemciye bilmemne macunu sürüldü filan detay şeyler anlatmış. Herkesin bilgisayarı son nesil ama windows10 filan yüklenmeyen core 2 duo vs ama ilanı İ5 diye koymuş vs.
Dinin esası kimseyi enayi yerine koyma şeklinde özetlenebilir, ama insan yine de şansını denemek istiyor belki.