O fonlar rahat rahat satsın diye
Ekipleri büyük ihtimal bir miktar yukarı sürerler
Onlar satışı bitirdi mi
Sonrası cehennem çukuru
Printable View
O fonlar rahat rahat satsın diye
Ekipleri büyük ihtimal bir miktar yukarı sürerler
Onlar satışı bitirdi mi
Sonrası cehennem çukuru
Hisse fiyatı olarak tamam da burası borsa diyelim
Şirket hikayesi olarak
Hakkatten nereden nereyeeeeeeeeeeee
Em es si ay endeksinin de he se be ce nin de iks 30 un da hepisinin takasına Ford Cargo kamyon takozu sokayım. Oyak yönetimi gerçekten iş bilmez insanlardan oluşuyormuş onu anladım.
Belki de tam tersidir iş bilen insanlardır çünkü hisseyi kaldırıp kaldırıp milyonlarca lot sattılar 10 yılda edecekleri kârı 1 yılda ettiler. Lan insan bize de haber verir biz de sataydık :evil:
Bu iş yatırım kaç gündür en birinci satıcı. Milyon milyon lot satıyor. O günün satışlarının tek başına % 80'nini falan o satıyor tek başına. Hatta yatırım finansman da satıcılarda ilk beşte oluyor genelde.
Şirket maalesef beklentileri karşılayamadı. Belkide biz çok fazla hayal kurduk. Geçmiş senelerde gelen sinyaller, yapılan açıklamalar ayaklarımızı yerden kesti. 2023 gerçeklerle yüzleşme senesi oldu. İyi dayak yedik. Bu durumu zamanında görebilenler çıktı gitti. Bizim gibi basireti bağlananlar veya gerçekleri görmek istemiyenler içimizi ancak burada dökebiliyoruz. Mevcut duruma dayanabilmek gerçekten zor. Finans-mat da çok direndi ama bugün o da kurtuldu sanırım. 2024 te 2 çeyrek daha dişimi sıkıp gelişmeleri takip edeceğim. Ferbis arzında bir gelişme olmazsa, ciroda artış, borçlarda iyileşme görmezsem (bunlar nasıl olacaksa artık) bende çizgiyi çekerim.
HEKTS (potential deletion) (low conviction)
Buna gore HEKTS'in MSCI'dan cikarilma riski mevcut diyor (potential deletion) ama bunu dusuk kanaat ya da dusuk inanc ile soyluyor (low conviction)
Yani HEKTS'in MSCI'dan cikarilacagina kesin guzuyle bakmadigini belirtmis HSBC...
Samimi duyguların olduğuna inandığım için alıntı yapıp size özel bir uyarıda bulunayım istedim ,evet iyi dayak yenildi ancak bir dayak tehlikesi daha olabilir dikkatli olmakta fayda var ,oda ferbis arzını bahane ederek ikinci kucaklamayı yapabilirler o gidiyor buda gider gidecek diye ara gazıyla yeniden bir kucağa alma yapabilirler.
20 üzeri maliyetlilere ve zarardaki tüm arkadaaşlara allah kurtarsın dileklerimide ileteyim ,bari bundan sonra uyuşturma seansına girmeseler
Alakalı alakasız olsa da
Bizi öncesinde rahatsız eden bir tez daha gerçek oluyordu :
1 Akbank = 2 Hektaş:drunk:
2022 Ekim ayında 19 liralardan, 29 liralara bir çırpıda çıkıvermişti. Halk akşamları emir yolluyordu alabilmek için. Şimdi bu fiyatlara yüzüne bakan yok. Son zamanlara endekse de kafa tutmaya başladı ki bu en kötüsü.
Geçenlerde işctr bedelsiz açıklayınca aynı fiyattaydılar ,burada isctr incelenebilinir diye yazdım ,tepki gördüm ,geçmişte bu hataları defalarca yaşamıştım yani rüzgara karşı işeme inatlaşması sonuçta hep kendi üzerime işediğimi gördüm ,artık inatlaşmamayı yaşayarak öğrenince azıcık nefes alalbildik o tuzaklara düşmedik ,
Hektaş yatırımcısı şunu düşünüyor, “Allahım ben ne günah işledim”. Bence bunun cevabı; çok aşırı konuşmak ve yazmak, yani dillendirmek. Akşam sabah belirli kişiler 100 lerce mesaj yazdı milleti başına topladı.
Hadi oğlum Hektaş
Xbank ın tavan yaptığı gün
eksi kapat bir ilki daha yaşat bize
Daha önce şirketlerin 29/02/2024 olan 2023/12 aylık konsolide olmayan finansal raporları için son gönderim tarihleri 9/05/2024'e, konsolide olanlar için 11/03/ 2024 olan son tarih 20/05/2024'e alınmıştır.
bu topikte hekts satın aynı paraya akbank alın önerimde son durum akbank hekts 2 ye katladı...
herkes şahit...
hekts ben o varoş kokunu alırım her ne kadar 30-40-50 li fiyatlarda gezmiş olsanda...
senin o yırtık gömleğini görürüm...
akbank 50 olunca bu dava düşer...
hekts tarihinde gördüğü en yüksek rakam...
https://i.hizliresim.com/bqxdg36.png
Tek haneliler gelmezse na ….😁
Yaza yaza sende bizi 7.5 TL ye inandirdin
Peki 51 den 7.5 TL ye düşmüş hisseyi alacakmısin gercekten CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mail attık cevap verende yok
Pozitif bey bu yabancı ne dikime topluyor sizce?
#KCHOL 🏭 KOÇ HOLDİNG A.Ş., Tat Gıda Sanayi A.Ş. paylarının %49,04'ünü ve bazı intifa senetlerini sattı. #tatgd #aygaz #arclk
🔄 Koç Holding, Arçelik ve Aygaz dahil bazı Koç Topluluğu şirketlerinin, Koç Ailesi Üyeleri ve Koç Topluluğu ile ilişkili vakıfların sahip olduğu Tat Gıda Sanayi A.Ş.'nin %49,04 oranındaki paylarını ve 15 adet kurucu intifa senedini Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketine satışını içeren bir Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı.
💰 Satış işlemi toplamda 80.915.335,72 USD tutarında gerçekleştirilmiş olup, bu Koç Holding'in payları için 72.023.649,13 USD ve intifa senetleri için 1.500.000 USD'dir.
📉 Bu satış sonrasında Koç Holding, Tat Gıda'daki sahip olduğu %43,65 oranındaki paydan tamamen çıkarak %0 pay ve oy hakkına sahip olmuştur.
🔍 İşlemin, Rekabet Kurumu'ndan izin alınması ve belirli kapanış koşullarına tabi olduğu belirtilmiştir.
📈 Bu satış, şirketin portföy optimizasyonu çalışmalarına katkı sağlayarak finansal yapıyı güçlendirmeyi hedefliyor.
bu gün 19.62 dip görse de benim için dip 19.60 olarak onaylandı .. 19.59 da para bende mal palada..
bu gün, 19.66 ile bu gün mal bende, para palada... 20.04 20.40 ve 21.02 ilk dirençler.. ya o gider yada ben..
kazancınız bol ve daim olsun..
Bu ******** bofa kimin malını satıyor acaba? Elinde mal yok ama bir kaç gündür milyon milyon satıyor. İş yatırımla birlikte tahtanın kafısını yerden kaldırttırmıyor.
https://x.com/volkane85/status/1744401688390164923?s=46
Bu kadar borc neden yapildi diye soruyorduk.
ici bos sirketleri almak icinmis!
Ben kacar
Bu isin sonu boyle bitmemeliydi
Görüntü şu biz bir büyük ralliyi daha pas geçeceğiz [emoji24]
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben artık bu lanet hissenin konusuna bile bir şey yazmak istemiyorum ama söyleyeyim;
kabaca; hektsin zamanında satın aldığı akça tohumculukun içi tamamen boş çıkmış, doğru düzgün tohum v.s. yokmuş. areo tohum markası ile ambalajlayıp satmayı denemişler ama işe yaramamış.
zamanında bu firmaya 5milyon usd yakın para ödenmiş.
kim bilir böyle ne saçma sapan alımlar yaptırdı eski yönetim.
Tamam da bu bir iddia ve o twiti atanı bağlar. Bu bilginin doğruluğu nedir, gerçek midir? Hektaş bir şirketi satın alırken inceleme ekibi yok mudur, semt pazarından 2 kilo hıyar alır gibi gidip şirket mi satın alıyorlar, bunun bir prosedürü yok mudur, satın alıma onay veren , imza atan ekip kimlerdir?
Ayrıca böyle bir twiti atana Hektaş dava neden açmaz? Şirketi karalamak değil midir bu? Dava açmasan da en azından bi açıklama yapmak gerekmez mi?
Dava açmıyor açıklama da yapmıyorsan tuvitte yazılanları kabul ettiğin anlamına gelmez mi eyyy Hektaş?
Arkadaşlar bu şirketin % 55 i hala Oyağın. 1.4 milyar hektaş hissesine sahipler. Bizimkinde olmuyorsa da Oyağın genel kurullarında adamlar yaptıkları icraatların hesabını vermek durumundalar. Bu seneki bizim genel kurulunda pasta börekle geçeceğini sanmıyorum. Mevcut durumu, borçları ve son satışları nasıl açıklayacaklar merak ediyorum. Şirket hakkında asılsız haberlerde çıkıyorsa yönetim bu durumlara hukuki olarak acilen müdahale etmeli.
Bütün piyasa tek kişinin elinde
ALFAS
Aynı hareketi yapıyor
https://i.hizliresim.com/5le6yin.jpeg
ADEL
Aynı hareketi yapıyor
https://i.hizliresim.com/kl3421p.jpeg
Sn komutan delimeli daha iyi bilir oyakta deli para var. Her ay çalışan personelin maaşından yüzde on para kesiliyor yanlışım varsa düzeltin. Artı personelin ve emeklisinin parasını OYAK oylum oylum işletmekte. Hektaş gibi 10 şirketi kurtarır.
Dün teknikçi bir arkadaş 19.60 dip demişti
Dibi yine delindi galiba hissenin