Vekil Fuat Geçen, AKP'den ihraç edildi
Ta ilk yılından beri var yolsuzluk artı depremde liman yangını vs aire yaz yaz bitmez o yüzden iktidarı teslim etmek istemiyorlar Peker orada anlatıyor lakin ona koruma vermeleri bile ters yahu.
Printable View
https://resmim.net/cdn/2025/04/19/NQTwAx.jpg
Ablacığım bak "Boğazlar sözleşmesi" diyor yani bir tek İstanbul boğazı değil, o gemiler önce Çanakkale boğazından nasıl geçecek uçarak mı?
Bir de ablacım bir uçak gemisi nasıl bir şey görmemişsin galiba, o büyüklükte bir kanal inşa etmek adamın gerisini de berisini de gerer.
Önümüzdeki birkaç hafta, Başkan'ın baskıyı ikiye katlayıp katlamayacağını ya da uzlaşma mı arayacağını gösterecek.
Uzun vadede hangi yolu seçerse seçsin, amperi 2'nin altına düştüğünde tekrar şarj edilemeyen bir pil gibi, Erdoğan yönetimi artık şarj olamayacak gibi görünüyor.
https://www.institutmontaigne.org/en...ance-regionale
Soli özel, son günlerde ki yaşanan politik olaylar ile ilgili çok önemli bir makale yazmış.
Geberenene kadar kadar uğraşacak,adalet mekanizması üzerinden saldıracak,çünkü gücü sadece o,o adaleti ona teslim edenlerede fatih gibi lanetim olsun gün yüzü göremesin,aynen imamoğlunun babasıda buna benzer beddua etmiştir,bu beddular sahibine geri dönmez,çünkü suçlular suçtanda öte,bu vatan kanlan sulandı, yıkandı,bu vatan için canlarını verenlerinde enejirsel bedduası vardırki o çok daha kötüdür,zaten bu yüzden yürüyen ceset gibi,bunu ABD'deki temsilciler meclisindeki bireylerde belirtmiştir,yani son yakın hemde feci şekilde,o sandıki tekrar uyguladığım taktik tutar hesabındaydı,tutmadı,yargıtaydan bile uyarı geldi,zaten bekliyordum,hiçbir yargı mensubu bu yükün altına giremez sonunda onlarda patlar,zaten ileriki günlerde bu yönde çok sürprizler bizi bekliyor,çünkü bunu bizzat önüme açılan pencereden gördüm fezlekeler,soruşturmalar havada uçuşuyordu,bir ara davet üzerine katmanduya gitmiştim,orada öyle şeyler anlatıldıki şaşırmamak elde değil...
'KENDİMİZDEN GEÇTİK, TORUNLARIMIZ İÇİN GELDİK'
Yozgat’ta CHP’nin mitingine traktörle katılan kadın çiftçi Hatice Çekiç, cezalardan korkmadıklarını belirtti.
Çekiç, "Ceza yazacakmış, yazsın. Hiç korkmuyoruz. Ceza kurban olsunÇiftçiyiz, kazanamıyoruz. Emeklim yok. Bir eşim emekli o da yetmiyor bile. Biz torunlarımız için geldik buraya. Biz kendimizden geçtik" dedi
https://www.sozcu.com.tr/yasli-koylu...sozler-p164751
bir yoruma istinaden :
ameyrika batınca biz kurtulmuş olmuyoruz
o 700 milyar dolar borç ödenecek :oleyo:
https://i.hizliresim.com/ds58qkf.jpg
ödeyemezsen... mısır'ın yaptığı gibi toprak satmaya başlayacan
FB tuş 42700-GS 2 zor oluyor :notr:
Sportiflere yatırım bitmiş gibi,bir BJK var,R 0.16 önce 0.60 idi,4 kat bedelli açıklarsa olacağı odur,bunun bedellisi beni yaktığına göre hepsini yakmıştır,TS 0.90 :evil:
Fındıkta yanık tehlikesi olduğundan fiatı 130 cıvarından 180 oldu birden,önceden kurt falan filan dediler fındığın fiatını güm diye aşağı çektiler,millette sağlam fındığını kurtlu fiattan sattı,zaten normalde fındıkta zaten kurt vardı yani ağacında,bakımlı bahçelerde yoktur,bizde çok bakıyoruz,10 ton findik olsa 5 cıvarına bölünüyor adam başı sadece 2 ton vs,bu sene sadece fındıkta değil çoğu sebze meyvalarıda don vurdu,yani bu sene kıtlık devri,ekonomiyi hükümet kıtlık devrine sokmuştu,şimdide üretim kıtlığı :whistling:
Ben kar etmeyen yerde olmam.
Bir kere bile Galatasaray bile almadım.
Bana kar eden şirket ve Logo hariç şirketine yönetim bağlamında %51 sahipli patronlara yatırım yaparım.
Kartonsan ve Olmıp 10 yıl taşıdım.
Sendeki Kent ede arada girdim çıktım.
Karton Bryat sonrası Egeen de uzuncu takılıyorum.YTD.
Temettüde vermeli şirketler.Kumar hisseler artı coinlerlede işim olmaz
abd de fon almıştım tramp seçilince satım ve tam zamanında çakmışım.YTD.:)
Yalaka tetikçi medyacı olan Akşamın haberine göre,iMAMOĞLU sahte mesihmiş hapisten bu yolla mesaj veriyormuş :evil:
Diploma olayında,27 kişinin diploması iptal edilmiş yalan dolanlarlan,bunda yetinmeyen savcı toplam 47 kişiyi tekrar ifadeye çağırmış,vay ve savcılık makamı üniversiteden üstünmü ?savcı nereden mezun ?,yakında o savcılar benim hocamda sahteciydi derse hiç şaşırmam,
Kıbrıs olayları hakkında suç duyurusunda bulunuldumu acaba ?...
'Hal'den aldım 17.5 lira Şok’a geldim 65 lira
Yıldız Holding’in Şok marketler zincirinde satılan ürünleri, bağlantılı aracı firma oyunları ile yüzde 200’ün üzerinde kar elde ettikten sonra tüketiciye ulaştırdığı iddia ediliyor. Örneğin 'Hal’de 17.5 lira olan elma yolda iki aracı değiştiriyor ve Şok Market’te 65 liralık etikete ulaşıyor
https://www.haberhurriyeti.com/haber...geldim-65-lira
'Görünce Aman Yarabbim Dedim' Emre Alkin TÜİK Merkez Bankası İlişkisinin Perde Arkasını Anlattı!
https://www.youtube.com/watch?v=7jcyBAvS2Xc
Buna ATV yalakasıda dahil olmuş,yine hala balya,balya paraları gösteriyor devamlı,zat ne diyor,bunlar varya,varya ekonomimizi batırdılar diyor,acaba ekonomiyi kim batırdı ?,şu anda sloganları bu,biz uçuyorduk buna CAHAPE engel oldu diyecekler...
KIBRIS davası ne oldu ?,yokmu bir TC cumhuriyet savcısı ?,savcı aranıyor araştırmak için...silivride adamın birine jandarma ekipleri kelepçe işkencesi yapmış,suçlunun sahipleri bunu silivri mahkemesine belirtiyor,kabul etmiyor,bunu yargıtaya taşıyorlar silivri hakimlerinide şikayet ediyorlar,yargıtay silivri hakimliğine restini çekiyor yetkilerini ellerinden alıyor,işkenceci jandarmalar hakkında idari soruşturma açılıyor :whistling::whistling::whistling:,vah ülkem vah ne hale getirdi zat ülkeyi...
Karakollarda işkence, darp ve şiddet olayların suç duyuruları tavan yaptı son günlerde,bunlar emiri kimden alıyorlar ?,bunların güvendiği dağlar bunlarıda satar onu biliyorlarmı ?
Son olayları şöyle yorumluyor Mehmet Uçum, Can Atalay vs tartışmasına son noktayı koydu,msn haberi o yayın organı onların yalakası,şöyle diyor biz anayasa ne demiş falan ne demiş ona bakmayız RTE ne derse ona bakarız,peki hak,hukuk,adalet ve demokrasi nerede o zaman bende bunu soruyorum ???
Ülke kanalı yönetmeni var adı hasan öztürk,çoğu kere kanal,kanal boy gösteriyor ve laubali şekilde bacak,bacak üstüne atıp birşeyler geveliyor bu yandaş yalayıcı,ekşide birisi yazmış ''bu adam ciddi ciddi chplilerin imamoglu'nun diplomasini aldigini iddia etti.
oldugu programi izleme hatasi yaptim ''....adam devamlı üfürüyor,şu sıralarda habertürkte :seyt::seyt::seyt:
İki tane kafa var, biri onlarca yıldır laiklik anlatıyor, komisyon kuruyor, kurultaya gidiyor.
Öbür kafa 1.400 yıldır, orucu neler bozar öğrenemedi bugün hala soruyor.
Ömrümün yarısından çoğunu yurt-dısında geçirdim.
Ben bu kadar düşük seviye bir zeka ve cehalete rastlamadım.
Sen ona hak, hukuk, adalet dersen, bir gözünü kısıp, komünist bu diyor, bundan öte okuması yok.
Ve 23 sene boyunca milletin gözüne bakarak bunu yaptılar,yani her pisliği yap suçlu CAHAPE öyle diyordu yine gündemde,uçuyormuş Türkiyede eee, buna engel CAHAPE olmuş,halkı ve gençleri kışkırtıp ülkeyi dışarıya şikayet ediyormuş,kırmızı meşin para peşin, adam çok kötü niyetli herşeye bir çare bulma gayretinde,bir dava vardı kötü komşu şikayetimizde 10 sene önce vs,hakim kararı okudu dava bizim lehimize sonuçlandı,kapı çıkışında hakim kulağıma eğildi uğraşma boşuna dedi,ben böylelerin davasına çok girdim,kesinlikle kötülüğünden vazgeçmezler,en kısa zamanda bulunduğunuz yeri değiştirin dedi,aynen bu olayda ona benziyor,yani zat bizi ülkemizdenmi kovmak istiyor :ss::ss::ss:
Bahçeli zatı devamlı uyarıyor,acaba kasımda erken seçim olabilirmi ?,bide ülkenin kanını emen bir gurup var zata yakın ve onun kanadı altında palazlanmış,şu anda zatı onlar ayakta tutuyor bunların sözünü dinlemek mecburiyetinde,çünkü biliyorlarki bu halk iyice bilinçlendi bizi buldozer gibi ezip geçer ufak bir falsoda düşündesindeler,bu kitle zatı devamlı ileriye iteliyorlar,mesela ATV kanalı başta olmak üzere,adamlar hala ortalığı karıştırma peşinde...,ama balçıklada güneş sıvanmaz ergeç hesap verilecek.
günaydınlar
ATV devamlı ortalığı alevlendirme peşinde,hedefte tabiki imamoğlu ve zata gaz verme,ulen devlet bankasından aldığın 750 milyon dolar nerede hiç ödedileri acep ?
''23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI''Vatanseverlere kutlu olsun.
BU VEBAL ÇOK AĞIRDIR...BUNA EMİRLEN İMZA ATANLAR BUNUN ALTINDA EZİLECEKLERDİR EMRİ VERENLERLEN BERABER...
İstanbul Üniversitesi'nin Ekrem İmamoğlu planı!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu'na öneri veren komisyondaki üç kişinin uzmanlık alanının hukuk değil, iktisatçı, onkoloji uzmanı ve konservatuar hocası olduğu ortaya çıktı.
"GERÇEK HUKUKÇULAR BU KARARI ALMAZ"
Recep Tayyip Erdoğanâ€â•a karşı Cumhurbaşkanı adayı olmasın diye Ekrem İmamoğluâ€â•nun diplomasını geri alan İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu, bu kararı bir komisyonun görüşü doğrultusunda almış.
Sadece İmamoğluâ€â•nun değil, onunla birlikte onlarca kişinin diplomaları, böyle bir komisyonun verdiği “hukuki mütalaa üzerine†iptal edilmiş.
İstanbul Üniversitesi bünyesinde bir hukuk fakültesi var, biliyorsunuz. Tarihi 1878 yılına kadar dayanıyor.
İnternet sitesinden baktım, özel hukuk fakülteleri tarafından kadroları ne kadar yağmalanırsa yağmalansın hâlâ çok güçlü bir kadrosu olduğu görülüyor.
Bu konuyla doğrudan ilgili sayılması lazım gelen İdare Hukuku Ana Bilim Dalıâ€â•nda 4 profesör, 2 doçent, 3 doktor öğretim üyesi ve doktoraları süren 14 araştırma görevlisi var.
Ve üniversite, böyle önemli bir hukuki kararı almak üzere toplanacak yönetim kuruluna verilecek raporu bu fakültenin yetkin kadrolarından isteme gereğini duymuyor.
Bunun bir tek nedeni var: Gerçek hukukçuların böyle bir karar veremeyeceğini onlar da biliyorlar.
Ama Sarayâ€â•dan gelen emir belli ki rektör bey ve şürekasının eteklerini tutuşturmuş.
Bu kararı alabilmek için uyduruk bir komisyon kurmuşlar, akıllarınca suçu komisyona yükleyecekler.
Üniversite Yönetim Kuruluâ€â•nun bu kararı nasıl bir oy çokluğuyla onayladı, bilmiyorum.
https://www.noktagazetesi.com.tr/tur...cyybom396vtEKw
SIĞINDIKLARI NOKTA ŞU
İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, söz konusu olayın gerçeği yansıtmadığını kaydederek şunları yayınladı: "Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal eden komisyon, iş hukuku alanında çalışan bir iktisatçı, bir onkoloji uzmanı ve bir konservatuvar hocasından oluşuyor' iddiası doğru değildir. İstanbul Üniversitesi tarafından 18 Mart 2025 tarihinde alınan 28 kişiye ait diplomanın iptaline ilişkin karar, bahse konu komisyonda değil üniversitenin yönetim kurulu tarafından 'oy birliğiyle' alınmıştır. İddialara konu komisyon, kamuda zaten prosedür gereği olan inceleme komisyonudur. Bu komisyonun diplomayla ilgili iptal kararı vermesi kesinlikle söz konusu değildir. Kararın çıktığı İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu toplantısında ise; idare hukukçularından İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Hukuk Fakültesi Dekanı ve yine idare hukukçusu olan Genel Sekreterin yanı sıra fakülte dekanlarından oluşan 20 Profesör yer almıştır. Dolayısıyla iptal kararı veren kurulda 'hukukçu olmadığına' yönelik iddialar, kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialardır"
AYŞEMDEN AKIN FALYALI HABERİ,bakalım sonuç ne çıkacak...
https://onurlugazeteciler.net/normal...gI3fvjpzAkyWGg
İstanbul ve çevresinde şiddetli bir deprem meydana geldi
Afad : Silivri aciklarinda yaşanan deprem 6.2 büyüklüğünde
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "(İstanbul'daki deprem) Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır"
AFAD: Saat 13.02'de merkez üssü Marmara Denizi Büyükçekmece açıkları olan 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Ana depremden önce yaşanan ilk deprem sonrası Naci Görür :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...820e6b6391.png
Ali Yerlikaya : Artçı depremlere karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz .
Valimiz şu an 112 kriz merkezinde
Ali Yerlikaya : 13:29 itibariyle çöken bir bina ihbarı gelmedi
''Deprem hattında yer alan İstanbul’da 6.2 büyüklüğünde bir deprem yaşanıyor. O gün:
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hapiste.
Deprem riskini en yakından yaşayan Esenyurt Belediye Başkanı hapiste.
İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Başkanı hapiste.
Üçü de depremin merkez üssü olan Silivri’de, aynı cezaevinde tutuluyor.
Bu fotoğraf bile bu otoriter rejimin yarattığı hasarı anlatmaya yeterli. ''
alıntı