Dudu emmi sen burdakilere temettüyü şu anda dağıtsana biz sana 8 gün sonra veririz ...:oleyo::oleyo: :) Acil paraya ihtiyaç var..emekli dilekçesi verdim de ...:oleyo:
Printable View
Şaka maka froto emekli eder derkesn SGK dan başvurdum :)
Ata yatırım güzel bir rapor yayınlamış...
[IMG]https://i.hizliresim.com/ih8g67o.png[/IMG]
Aldım FORD ,oldum LORD
Maşallah DAŞ gibi DAŞ gibi
Şu piyasada ALTIN gibi parlıyor ,ENDEKS ten ve diğer BİST 50 den ayrıştı .
HSBC mart ayında GARAN a çökmeye başlamıştı ve GARAN 5 ayda 55 ten 140 a dayanmıştı.
Şimdi de HSBC FORD uma çökmeye başladı.1000 tlden girmeye başladı bakalım 5-6 ay sonra FORD da hangi rakamları gösterecek.
Sabırla beklemeye devamke.
Dün TRUMP dedi ki ''Elektrikli araçlar yani yenilenebilir enerji safsatasına son vereceğim.Ayakları yere indireceğim.'' dedikten sonra çin in FORD gibi markalara olan baskısı azalacaktır.
ford gibi markalar önümüzdeki dönemde yine atbaşı oynamaya devam edecektir.
Ford Otomotiv'in 2024 yılı 9 aylık konsolide net karı 25.665.591.000 TL (2023/9 aylık: 41.243.011.000 TL)
Her eve kisi basi 10K lazim...
Gercek emeklilik FROTO temettu emekliligidir.
Akılları pazara çıkarmışlar, herkes kendi aklını beğenmiş
Huzur siesta listesinde
Madem bu ara baslikta moklu deyimler populer
Kılavuzu KUŞ olanın burnu moktan kurtulmazmış diye de ilave edelim...
1 yılda hem faiz kaybettiler, hem de hisseleri düştü. Sermayeyi kediye yükleseler bundan iyiydi
Temettü zamanı yaklaştıkça, hareketler sertleşecek gibi duruyor :)
Başkan sattıysan olumsuz yazman etik değil.
Seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.
Ben mal satmam.
Temettüleri kaydırırım en fazla o da ford otosan tek bist yatırımım olduğu için maliyetim de çok düşük olduğu için.
Ama buradaki yeni ya da 5 yıllık vs arkadaşlara ayıp ediyorsun.
Seni dikkate alarak hamle yapacağımdan değil de sattığını söylediğin için diyorum.
Bir başkasını da dikkate alan biri değilim o ayrı mesele.
Yoksa faizlerin zirve olsuğu evrede bist in sürüneceğini biz de biliyoruz.
Ama her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.
Vicdanını dinle sattıysan yazma bence.
Salla bosadam salla...
Huzur RET listesinde..
Huzurla temettumuzu bekliyoruz.
Arkadas bu basligin hırı gürü bir bitmedi gitti[emoji16]
Ulan adam siir gibi grafik koyuyor, pasama begendiremiyoruz.
Biri hisseyi satar, geri alamayinca b.k atar .
Gercekten cok bos adam var.
Saka bir yana bu baslikta isin ehli, temelden teknikten anlayan, ilimle bilimle yorum yapan abilerin olmasi beni ne kadar dogru bir yerde yatirim yaptigim konusunda mutlu ediyor.
Neyse temettuzu alak ta siesta edek dudu dedem gibi[emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzunvade benim laflarimda senin alinmani gerektirecek bir durum yoktu.
Ama madem etikten bahsettin. 150 lira temettu bekliyorum deyip de 12.80lira temettuyle neticesinin ustune oturan adamlar da bana ahkam kesmesin üstten bakar tavirlar icine girmesin.
Yoksa senin dedigin yerdeyim, ben de senin lafinla ya da bir baskasinin lafiyla yatirim yapmiyorum. Ama senin yazdiklarini okuyorum, alonzoyu okuyorum, ama okumadigim bos yapanlar cogunlukta.
Bu fikrayi da tepki almamak icin degistirmisler, ben de bu haliyle paylasayim
"Bir köy kilisesinde papaz, vaaz verirken koşarak kiliseye giren bir çocuk, köyü sellerin bastığını haber verir. İnsanlar, korkuyla kiliseden dışarı fırlayıp, dağlara doğru kaçmaya başlar ama papaz, yerinden bile kıpırdamaz. Büyük bir inançla “Allah, beni kurtarır!” der.
Sular, kiliseye dolar. Papazı kurtarmak için bir kayık gelir:
“Papaz efendi, hadi gel kayığa…”
Papaz, “Siz gidin, Allah beni kurtarır!” der.
Sel suları daha da yükselir. Bir motor gelip, papazı almak ister. Papaz, reddederek, “Benim sabah akşam dua ettiğim Allah’ım var, o beni kurtarır!” der ve kilisenin damına çıkar. Bir helikopter gelir ve papazı kurtarmak için aşağıya bir ip sarkıtır. Papaz, “Benim Tanrım var, biz bize yeteriz!” diyerek bunu da reddeder.
Bir süre sonra sel suları, kiliseyle birlikte papazı da yutar.
Öbür dünyaya giden papaz, üzgün bir halde, “Ben, Allah’a sığındım. Buna rağmen beni kurtarmadı! Küskün ve kırgınım” diye şikâyet edince, melekler şöyle derler:
“Allah, kurtulman için sana bir kere kayık, bir kere motor, bir kere de helikopter yolladı. Sen ne yaptın? Hepsini geri çevirdin. Allah, sana daha ne yapsın ki? Her kul, kendi kaderini tayin eder!”
2025'te Romanya fabrikası için 196milyon euroluk bir ödeme var. Kredi mi çekerler yoksa kârdan mı bilemedim.
Bu arada 2-3 çeyrek önce Romanya fabrikasından şu kadar net kâr oldu diye not düşerlerdi bilançoya. Son durumda Romanyadan gelen net kâra nasıl bakariz?
Gerekirse bedelli yapsin. Basariz parayi lordumuza.
Hatta bedelliden gelen parayla taliscayi alsin ali basgan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir burası borsa.
Her beklenti karsılanıyor mu?
Ben gocunmuyorum ben kimseyi de yönlendirmiyorum.Ben al sat yapmıyorum.
Ben artık alım da yapmıyorum.
Ben fiyata da bakmıyorum.
Ben diyorum ki sattıysan eğer olumsuz demeyeyim de değişik bşr olumsuzluk ana fikrinde yazman etik değil diyorum.
Sabahtan akşama olumsuzlukları da yazabilirsin ben okurum.
Ben 150 lira bekliyorum mutlaka alın şöyle olur böyle olur mu diyorum?Ben beklentimi paylaşırım çoğu zaman da tutmayabilir bu beklenti.
Sapla samanı karıştırmışın.
Sen de sat al demiyorsun ama sattığını söylediğin için diyorum.
Ben hiçbir şeyden gocunmam.Ben işlerimi bitirmişim.Benim bir arka planım falan yok.
bist te 9400 ü
froto da 1100 ü geçirmediler yine..
itiraf edeyim,
hakikaten yapılacak iş değil..
her gün saatlerce grafik bak,indikatör takip et,yok formasyon bozuldu mu,yok mum lara da bak,yok fibo nun 0,236 sı geçildi mi...
kap ta haber var miniye düştü,niye çıktı....
aracı kurumda çalışanlar böyle çalışmıyor...
neden emekli olduysak,,,
kötü olanı,içimize işlemiş.. 2 saat uzak kalamıyoruz ekran dan..
150 TL isterim/istiyorum demek verecek demek degildir.
Ayriyetten bu 150 TL istegimi 2025 yilinin tumu icin istedim.
Temenni ve tahmin farkli seyler.
Malesef egitim seviyemiz cok cok dustu.
Okudugunu anlayamayan bir nesil yetisti.
Pisa sinavlarinda aldigimiz sonuc da bu durumu teyit ediyor.
Neyse bosadam sen takma kafana tokadan baska bir sey.
Calistir su RET tusunu, elini korkak alistirma.:)
Bitmez cunku bu milletin iletisimi zayif, imalar, gondermeler, sokmalar tercih edilir, direk dosdogru ifade edilmez hic bir sey.
Birisi gider sarki soyler, birisi gider video ceker, birisi ortaya konusur.
Bu boyle sureeer gider.
Hayatin tadi siesta ile cikar.
Siesta yapmak bir sanattir.
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte,
Benim sattığım kağitlar genelde %50 daha gidiyorlar. O yönden içiniz rahat olsun.
Bugüne kadar satıp da epey alttan aldiğım ya da alabildiğim kağıt çok nadirdir.
Hele ben forumda kötüleyecegim de 10-15 kisi okuyacak, beni dinleyip.hisseyi aşağı basacaklar diye bir hayal
Hiçbir zaman kurmadım...
Bu şekilde hareket edenler varsa da... allah akıl fikir versin bunlara
Hisseyi hareket ettirecek çapta adam bu forumlara investinge falan bakip strateji belirliyorsa... vay onun haline
Yaw gereksiz gereksiz tartışmalar diyecemde geçmişte iki zir zop vardı..şükür gelmiyorlar..foroto 1100 leri görünce topukladılar.... Bir oraleti arıyor gölerim. Espirilerini özledim. :)
Faizler düşmeye mi başladı?
FORD um bugün %2 yükselmiş
isviçreli bilim adamlarıyla klinik deneylerde geliştirdiğimiz çok özel indikatörümüz. indikatöre değince al, % 50 - 70 yaptımı sat.
https://firealpaca.com/images/get/Al...T_jgMCcZFS.jpg
bu indikatörü 1 yıllık matriks üyeliği karşılığında takas edebilirim. ama önce ekibimizin lideri Prof. Dr. Swen Ackerman'a danışmam lazım.
8 çekirdek M4 işlemcili iMac bilgisayarımdan Tapatalk ile gönderilmiştir.