Normal yön aşağı belli
Printable View
Bekliyoruz asagidan biraz maliyet dusurelim.79 78 77 sıralı yazdik
Sayın mavi düşüş ne kadar sürer? Dip seviye nedir?biraz aydınlatırsanız sevinirim
Uzun bir süre önce bu siteye üye oldum ve şimdiye kadar hiçbir topiğe yazı yazmadım.Sadece yazılanları okur geçer giderim.Bu topikte ara sıra bazı iç karartıcı,karamsar ve yanıltıcı cümleler kurulduğunu okuyorum ve cümleler sinir uçlarıma dokunuyor.Eğer yatırımcı iseniz kağıdı alır kenara çekilir arasıra teknik veya temel bilgiler verir kağıdı izlemeye devam edersiniz.Bu yazılanları herkes okuyabiliyor.Kağıt almak isteyen veya elinde kağıt olan insanlar yazılanlardan olumlu veya olumsuz şekilde etkilenebilirler. Kağıt alıp bekleyenlerin veya almak isteyipte alamayanların vebalini kim üstlenecek? Tüm senetlerin topiklerinde aracı kurum veye patronun elemanları vardır.Bizleri yönlendirmeye çalışan bu tip elemanları ciddiye almaz teknik ve temelden mahrum kalmazsak ancak o zaman kazanabiliriz.Bol kazançlar.
bilançodan ses yok..
Berkosan takastaki 1.sırada iş bir haftada 150 bin civarı, 2. Sıradaki yapıkredi 50bin civarı lot satışı yapmış. Sizce neden.....
Hele şükür düşüş şimdilik durdu
Acaba bilançonun haberi mi gelcek?
Biraz daha aldım.
Güzel kokular geliyor burnuma.
Yarın ola hayrola.ben az buçuk umutluyum.
***BRKSN*** BERKOSAN YALITIM VE TECRİT MADDELERİ ÜRETİM VE TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***BRKSN*** BERKOSAN YALITIM VE TECRİT MADDELERİ ÜRETİM VE TİCARET A.Ş.( Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayıtlı Sermaye Tavanının Arttırılması ve İzin Geçerlilik Süresinin Yenilenmesi Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 06.03.2019
İlgili İşlem Kayıtlı Sermaye Tavanı Artırımı
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 50.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 75.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2023
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz,
Sermaye Piyasasını Kurulunun Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği (II-18.1) çerçevesinde "Şirketimizin Çıkarılmış Sermayesi ve Payları" başlıklı 6. Madde'sinde yer alan Kayıtlı Sermaye Tavanı'nın 50.000.000-(ellimilyon) TL'ndan 75.000.000-(yetmişbeşmilyon) TL'na çıkarılmasına ve geçerlilik süresinin 2019- 2023 yıllarını kapsayacak şekilde yenilenmesine,
Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'nden gerekli izinlerin alınmasını takiben yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına oy brliği ile karar verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Esas Sözleşme md.6.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/745763
BIST
(07/03/2019 - 09:47:50)
Bu haber iyi bir haber mi.yokmu bi yorumlayacak üstad .
Kokunun havası kötüleşiyor.. Bazı arkadaşlar 2 hayali başka bahara kaldı....
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar 2018 yılının nisan ayından beri bu forumda sadece ve sadece berkosan takıp ediyorum burada olumlu haber veren arkadaslarımın çoğunlukta olduğunu bile bile hicbir gerekçe ve sebep hatta grafik ve alan satan bilgisi paylaşımı yapmadan ısrarla bu kağıdı kötüleyip insanların düşüncelerini demoralize etmeye çalışan mavi isimli arkadaş bi gerekçe ve somut delillerin varmı yoksa sende daha önceki başka bi arkadas gibi spek konuşmalarla neyin peşindesin dürüst olurmusun lütfen
Senin hayalin nedir bizimle paylasırmısın
Şirketin yatırımcılarını bilgilendirme konusunda belkide BİLİNÇLİ bi şekilde eksikliği var. İspanya,Sırbistan,Amerika'da faaliyet gösteren iştirakların var,ama sermayeleri ne kadar ortaklık payların ne kadar,ortakların kimler.Aldığın siparişlerin yaptığın satışlar ne kadar?Daha internet siten bile yok,bakım çalışması var diye kapalı.Güzel işler yapıyorsun ama kamuoyundan saklıyorsun. Bi de 70milyon satışın var yarısı yurtiçi yarısı yurtdışı 100bin 200bin kar açıklamak nedir ya,utanır insan.YTD
frodo kardeşim mavi20 park veya adamı. dikkat et sabah 9:00 akşam 17:00 gibi paylaşım yapıyor. yani açılıştan 1 saat, kapanıştan 1 saat önce. düşmeden yazıyor sonra düşüyor. iyice sıkıştı bence hareket yakın. eleman çıkıştan önce psikolojik olarak silkeleme yapıyor. sanki kağıt tavan tavan gitmişte çakılacak gibi sabah akşam yazıyor.
bizzat spek veya adamıdır bence. bırakın yazsın 7/24. eşşek gibi gidecek. 6-7 senedir milyonları yatırmış toplamış hisseyi. götürmediği hergün o zararda biz değil. enayi vadeliye yatırsa o kadar parayı faizi yeterdi😀
Bir karin ağrısı olduğu şüphesiz dediğin gibi yazışma,saatleri de ne tesadüfki denk gelio bu söylemleriyle nereye kadar varacak bilemem ama bildiğim ve ümit ettiğim tek şey bu kağıdın iyi bir kar açıklayıp güzel yerlere gelmesidir çok bişi beklemiyorum herkes gibi gönlümüzü hoş tutsun yeter sonuçta bizlerde bunca zamandır faize yatırmayıp buradan üç beş bişiler kazanmak herşeyin hayırlısı diyelim
kardeş bu işin en zor yanı sabır. aşağı yukarı aşağı yukarı silkeleyebildiği kadar yapacak. o hergün lot hesaplıyor, devamlı seans başında uğraşıyor. bizim işimiz kolay al ve bekle o kadar. işin yükü onda saz çalmaya devam etsin bak bu saatte yazmıyor bile. sabah 9 gibi yazar :)
Klasik brksn hareketleri 1.72 den dertleşiriz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben daha önce açıkladım.
1,56 ortalama ile aranızdayım.
2,56 veda edeceğim.
Spek kadar kâr etmeyi beceremiyorsam borsacı değilim.
Dışarıdan gazel okuyanlara kolay gelsin.
Berkosan da doğruları söylediğin zaman kızıyorlar. Gercekler hep acıdır yapacak birşey yok.borsa 87 bin berkosan 174, borsa102 bin berkosan 175 müthiş bir cıkış beni yanılttı kusura bakmayın......
Kağıdı kötüleyerekten ne kazaniyosun mavi.?amacın ne?hissede misin
Senin amacın veya beklentin ne..mesela nereye gelirse alım hedefliyorsun..bu hisse uzerindeki tasarrufun nedir..
Eger herkesin gördügü,seninde hissettirdigin gibi amacın millete mal sattirmaksa dibi 1.30 tepesi 15 lira olan kagıdı hicbir kimse 1.70 lerden satmaz..isini iyi yapamıyorsun bence artık yapman gereken yukarida bir hedefte milleti dökmeye calısmak olmalı,millet dokuluncede yurutmek yeni sahiplerine sunmak olmalı..😊