https://resmim.net/f/F5LgLu.jpg
Printable View
2 üzerinde tutmaya devam. Maşallah diyelim.
Paylaşımlarınız için teşekkürler sayın cefaks...
VIA_G3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durdo da da benzer şekilde bilanco sonrası 4 e kadar bastilar. Ben de senin gibi tersini düşünüp aldım. Sonuç durdo cift hanelerde bntas 2 lerde.
Cogu arkadas bilanço da faaliyer karindan ziyade dönem karına odaklaniyor. Bu birinci hata.
Şirketin o anki durumuna odaklanılıyor bu 2. Hata. Oysa şirketin gelecekteki durumuna odaklanmak daha doğrudur.
Bntas borcsuz yapisi. Üretim artışına dönük faaliyetleri ile uzun vade guzel isaretler veriyor.
Belki dogru belki yanlis yaptim ama 2 üzeri yeniden maliyetlendim.
Herkese bol kazanclar
Kavanoz kapagi karaborsaya düştü. Fabrikalar kavanoz kapagi yetistiremiyor.Bantas üretmeye devam .
Yaas hakkatten kavanoz kapağı üretiyor mu.?
Gecen hafta lazim oldu, bir büyük grossmarkette bulamadım şaşirfım. Kavanoz var kapak yok.
Sonra baska bir gross da buldum, 100 tane aldım
Tanesi 25 kuruş deyince pahalı geldi ama önemsemedim aldım.
Bir hafta sonra Ankara Gimat ta bu tür ürünler satan büyük bir magazada km kasa yaninda kapakları görünce öylesine sordum. 50 Kuruş deyince ben şok tabi. Neden boyle diye sordum.
-Abi piyasada kapak yok dedi. Gülmüştüm.
Demek ki doğru imiş.
Bantas malı kapaktı yani :)))
Bilanço öncesi 1.80-1.90 a kadar çekilebilir.
3.Çeyrek bilanco sonrası yeni yatırımın etkisi ile yıllık bilanço beklentileri ile 3 üzeri fiyatlari hedefleyeceğini düşünüyorum.
takip. .
ne oluyor, en çok kaybettirenlerdeyiz. Olumsuz bir haber mi var ?
Hiç bir yükseliş düzeltmesiz olmaz. Düzeltmeden çıkıyorsa zaten spekülasyon var demektir.
Ne hisseleri elimizden kaçırdık böyle. Tamam biraz daha düşecek diyerek verdik alttan alma umudu ile sonra arkasından baktık durduk.
Düşerken olumsuz yorum ve söylemler de artar biraz. Olumlu konuşanlar azınlıktır genelde.
Son yarım saatteki alımlar umut vericiydi, 1.85 ten 1.94 e kadar aldılar. Almasalar şaşardım, zira ben de aldım biraz daha
Endeks in 99.500 e çekilişini bahane ederek düzltmesini yaptığını umuyorum. Dolar düşüyor, dow artı, 99.500 destek de çalıştı. Yarın ola hayrola.
YTD
https://resmim.net/f/cirWTa.png
Üstte 1.99-2.00 üzerine atmadıkça salınım devam edebilir. Altta 1.85 destek altı uçurum gibi duruyor. Rsi 68 seviyelerinde. Motoru soğuttu ama daha ne kadar soğutur bakacaz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Cefaks bir günlük pasta rica etsem. Teşekkürler
tahtacıya gıcık kapmaya başladım. gıcıklık vermem lazım.
Son bir ayda cıtıbank ve deutsche toplamda 8.524.000 almış.
Ortalama 1.75 desek yaklaşık 15 milyon para bağlamışlar. Boru değil bu, 15 milyon para.
Muhtemelen bizden daha fazla enformasyona sahiplerdir değil mi?
çok teşekkürler , mesele sayenizde açığa çıktı.
Yarım saatlik grafikte durum bu. karar verecek. Ya yukarı atacak sert bir şekilde ya da kısa vadeli trendi aşağı yönde kıracak. Bakalım tahtacı ne yapacak.
https://resmim.net/f/EnSj9b.png
Bugün tepmesi lazım yukarı
ytd
Sayın Cefaks. Günlük pasta rica edebilir miyim? Teşekkürler
Sn. @Cefaks rica etsem kapanışta TEKTU VE BNTAS aracı kurum dağılımını paylasabilir misiniz?
Bu baskının sebebi ne anlamadım
ytd
İnandığın hissenin fiyatı düşerken korkmayacaksın, aksine onlar verdikçe sen alacaksın. BNTAS özelinde söylemiyorum bunu.
Ben şahsen BNTAS ın düşmesini fırsat bilirim. Zaten fazla alamadım. Düşündüğüm seviyelere gelirse daha fazla almayı düşünürüm.