-
Planları çıkarmak ama ne zaman kaç testere dışı sonrası. Kasım'da ben de vardım bin kere dedim. Ama arada boş beklemedim. Sattım anadal karlandim. Tekrar big bang ihtimali olunca tekrar aldım. Olmazsa tekrar satarım. Sonrakı ihtimali teknikten görür tekrar alırım. Kime ne. Kaldıki benim kalıcı kağıdım ansa. Dürüst patronlarlayim buraya çok çok girer çıkarım kimsede karisamaz
-
Ben olmasam kos kos oturuodunyz hareket geldi forma kıymet bilmeyin siz daha
-
Yahu icimizi karartiyorsun bir de üstüne tartışma çıkıyor. Nasıl kıymetli olsun bu durum.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Çıkar dioz begenmionuz düşer dio olmuo. Aq kimseye yaranamicam mi ben. Tamam yerinde kalır aq
-
Çirkin ördek yavrusu olmak böyle bir şey işte. Kimse sevmiyor!
Ben şikayet ede ede yoruldum. Şu son mesajı biri şikayet ederse atarlar bunu.
-
Bukadar stersli günlerde iyi oluyor boş muhabbetleri dinlemek ama ben olmasam bu hisse olmasan spek aksama kadar mühlet 1 tl yap hemen emrediyorum 😀😀😀
-
Beni de atabilir. Atmadan önce yazayım. Ne demiştim sizlerin refahı için kendimi feda ederim hiç problem değil.
Kalın sağlıcakla.
-
Attığı iftiralardan dolayı benden sizin huzurunuzda özür dilerse onu affederim. Pişman olduğunu iftiranın büyük günah olduğunu yeni öğrendiğini söyleyecek ve tövbe istiğfar edecek.