Borcu ödenmiş olacak yatırım boşuna mı yapıldı,ihracata sürekli can suyu verilirken artık döviz pozisyon fazlası da var,en kötüsü %100 kar artışı olmalı,yıl sonunda da yeni rekor kar.
Printable View
Borcu ödenmiş olacak yatırım boşuna mı yapıldı,ihracata sürekli can suyu verilirken artık döviz pozisyon fazlası da var,en kötüsü %100 kar artışı olmalı,yıl sonunda da yeni rekor kar.
Sabahki saçmalıktan sonra bugünkü hareketi çok iyiydi. Helal!
Hisse de düşüşten sonra ilk al 4,25 te verdi. buradan hisse hemen toplanmaya başladı. 4,47 ikinci durak yarın burası geçilirse
4,63 e kadar hareketlen me önümüzdeki günlerde bozulan bir piyasa olmazsa mutlaka buralar görülecek geçer mi devam mı?
piyasa iştahına bağlı olarak geçerse 4,87 ve5,10 lar potada duruyor.YTD
Yılbaşından bu güne takaslar da çok da olmasa alım ağırlığı şeklinde bir takaslama olmuş.
Kar 9 aylıkta 35 civarı veya üzerinde olursa yıl sonu kar beklentisi 50 üzeri beklentiyi artırır.
Ne diyebiliriz yabancı temettü yü yüksek bekler buda hisseye olan iştah 2 basamaklı fiyatlamaya doğru olabilir.ytd
Endex 80 binde egser 4.80 di.endex 110 bine dayanıyor. Kar da 35 m üzeri gelirse ........
Ben 35 milyon 9 aylık rakamın yeterli olmadığını düşünüyorum,en azından 40 a yaklaşmalı...40 ve üzeri hareket getirir.
bende hissenin potansiyelini beğendim ve portföye ekledim.Umurım güzel yerlere gelir.