Spek 3.75 lere kadar çıkarıyor oralarda bizde mi spekle aynı hareketi yapsak. Sonra 3.60 dan alsak.
Printable View
Spek 3.75 lere kadar çıkarıyor oralarda bizde mi spekle aynı hareketi yapsak. Sonra 3.60 dan alsak.
Beklemeden kimseye ekmek yedireceğini sanmıyorum bu kağıdın.. Ama geleceği parlak bir şirket. Yada şu anda öyle görünüyor.. İşalahta öyle devam eder
Yavaş yavaş çıksın ben razıyım hep..
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizli-Acıpayam-Aşağı mah. sanayi arsa fiyatları diye yazarak , sahibinden. com. a giriyorum metrekaresi 250 Liraya da ilan var. Metrekaresi 1700 Liraya da ilan var.Bizim arsanın fiyatı ne olur, diye araştırıyorum , bir türlü karar veremiyorum. Çok zor bir konu.....Fakat şurası kesin ki , metrekaresi 250 Liradan aşağı olamaz.Bir de şu var , şirket , faaliyetlerinden dolayı kar yazarken , bir taraftan da, her yıl arsanın kıymetlenmesiyle de , artı bir kar yazacak. Yani, bu hisseyi almakla , aynı zamanda arsaya da yatırım yapmış olduk. Hem arsadan , hem de şirketten kazanacağız.Bıkıp usanmadan, uzun vadeli beklemek lazım.Sanayi arsasının bir kısmını satın almak için , yabancı şirketlerden teklif gelme ihtimali de olabilir. Beklenti çok , ama nedense fiyatlara hiç yansımıyor.
şirketin arsa değerlemeleri, düzenli faaliyet karı artışı, borcu olmaması, ihracata yönelik başarılı çalışmaları vs gibi olumlu beklentilerinin olduğu aşikar. biz ky'lerin olduğu kadar speğin de bunun gayet çok farkında olduğunu, bu kapsamda önümüzdeki süreçte ky'den olabildiği kadar para kazanmaya çalışacağını değerlendiriyorum. dikkatli olmakta fayda var. hissenin gidebilmesi için endeks desteğine de ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, önümüzde seçim belirsizliği, s-400 ler, iran yaptırımları muhafiyeti, dolar/faiz durumu vs gibi önemli konular var. umarım kısa/orta vadede bu durumlarda gelişmeler olursa hissenin sağlıklı bir şekilde gideceğini düşünüyorum, monitörü kapayıp bir süre bakmamanın yanlış olabileceği, öte yandan seans içinde daha önce düşünmediğimiz paniksel hatalardan uzak durmanın doğru olacağını değerlendiriyorum. yatırım tavsiyesi değildir. bunlar sohbet ortamında paylaştığım acemi fikirlerden ibarettir, kendimi bağlar:oleyo:
Ben bu konuyu tam olarak anlayamıyorum. Acıpayam ilçesine kim gelip sanayi yatırımı yapar? Yatırım yapacak olsa da istediği arsaya sanayi planı yaptırır.Şu an şirketi araştırma aşamasındayım. Şirketin ürettiği ürünün yaygınlığını ve faaliyet alanının genişleme imkanını bilmiyorum ama bu arsayı ancak şirket kendisi kullanabilir diye düşünüyorum.
Şunu da ekleyeyim imar planlarının askıya çıkması ve planın kesinleşmesinin de çok önemi yok bence. Zaten bunun olacağı garanti.
Arsa degerartisi kar yazmaz Özkaynak artışı sağlar
Bunlar bu kadar arsayı elde tutmazlar ancak satarsa kar yazar