parasına kıymet vermeyen samat alsın
biz battık siz batmayın
Printable View
parasına kıymet vermeyen samat alsın
biz battık siz batmayın
Okullar açıldı, karlar gelsin bakalım. Hehehe
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*
Bugün defter, kitap basımı, katalog ve benzeri işlerin hazırlanıp basılması süreçlerinin tamamını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.
*
Ofset bölümü tabaka ve web ofset olarak faaliyette bulunmaktadır. Üç adet web ofset makinesi ve sayısı onlu rakamlara ulaşan farklı ebat ve özelliklerdeki tabaka ofset makineleriyle iki tesiste günlük 2 milyon forma baskı kapasitesine ulaşmıştır. Yine harman ve cilt makineleriyle aynı baskı kapasitesini ürün olarak işleyebilmektedir.
*
Defter ve bloknot birimiyle spiralli ve tel dikiş olarak üretim gerçekleştirmektedir. PP, karton, sert ve spesiyal kapaklı ürünleriyle yurt içi ve yurt dışı pazarlara hitap etmektedir. Günlük 100.000’e yaklaşan defter üretim kapasitesiyle bu alanda da güçlü ve istikrarlı bir kuruluştur.
*
Saray Matbaacılık A.Ş. yerel ve küresel pazarlar için üretim yapmaktadır. İngiltere, İsviçre, Macaristan, Yunanistan, İsrail başta olmak üzere pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.
AMA FİYATI HALA YERLERDE
VERGİLER SAVUNMA HARCAMALARINDA KULLANILACAK"
Ağbal, yüzde 40'lık zammın ardından söz konusu verginin kullanılacağı alanla ilgili ise*''Başta savunma güvenlik harcamaları olmak üzere çok önemli tedbirler almak gerekiyordu. Bunlardan biri de yüzde 15 yerine yüzde 40 oranında artırılmasıydı''ifadelerini kullandı.
1.09
Beklentisi çok.. Beklerim
endeks inerken patır patır iniyodun çıkarkende çıksana domuz soyu
millet hissesini satmadan 3ün 1 alırsınız bende dahil
başkada bir beklentisi yok