Karlı satış yapmışlar.
Önemli olan 2.58’den alan kaçtan verecek(?)
Ve ellerindekinin daha ne kadarını şimdi okutacaklar?
Printable View
Karlı satış yapmışlar.
Önemli olan 2.58’den alan kaçtan verecek(?)
Ve ellerindekinin daha ne kadarını şimdi okutacaklar?
aynısını 7 lerden 3 lere kadar düştüğündede sylüyordunn o ara bi kayboldun bölündü sonra haberle beraber yeniden ortaya çıktınn ne yükseliş trendi kardeşimm haberin etkisiyle insanları tuzaga çekti yine temel deme bana baştan sona bozukk borç harç içinde taşınmzları komple ipotrkli şirket krediyle dönüyor teknik desen yine boş işlemiyorr yani neresinden alırsan al alavere dalavere arada haberle trade edenler kazanıyorr uzun zmandır hissedeyim herşeyiyle kaybertirri bana ve birçok ky cıya hele 15 14 13 12 lerden alanları hiç söylemiyorum bile çok kişiyi mağdur etttii sende şirketin avukatı gibisin konuşmaların hep övücü şirketii senin mantık da sana yeterli fazlasısını burraya taşıma yoksa arkadan kulakların çınlar ky yatırımcıyı biliyosun ufak arttırdıgı birikimi ile para kazanayım diye borsaya giriyor bi akıllı en değilsinn
aynısını 7 lerden 3 lere kadar düştüğündede sylüyordunn o ara bi kayboldun bölündü sonra haberle beraber yeniden ortaya çıktınn ne yükseliş trendi kardeşimm haberin etkisiyle insanları tuzaga çekti yine temel deme bana baştan sona bozukk borç harç içinde taşınmzları komple ipotrkli şirket krediyle dönüyor teknik desen yine boş işlemiyorr yani neresinden alırsan al alavere dalavere arada haberle trade edenler kazanıyorr uzun zmandır hissedeyim herşeyiyle kaybertirri bana ve birçok ky cıya hele 15 14 13 12 lerden alanları hiç söylemiyorum bile çok kişiyi mağdur etttii sende şirketin avukatı gibisin konuşmaların hep övücü şirketii senin mantık da sana yeterli fazlasısını burraya taşıma yoksa arkadan kulakların çınlar ky yatırımcıyı biliyosun ufak arttırdıgı birikimi ile para kazanayım diye borsaya giriyor bi akıllı en değilsinn
True'ya şirketin avukatı gibisin dedi 5 ay önce patronu toplu halde Cimer'e şikayet etmek için burada ve sosyal medyada kampanya başlatmaya çalışan True'ya...
yarın için yorumunuz ne olur...
Fırsatçılara gün doğdu. Fed kararını bizim bıyıklı kan emiciler boş geçirmez
hisse düşüş trendinden çıkmamış halen bunun için 3.3 ları aşıp üzerinde kapanış yapıp tekrar yoluna devam etmeli düşüş trendinde devamm ediyorr tam birşeyle oluyor olucak derken tepeden bastılar aşagıya bunun bir düzeltme haraketi olduguna inanmak istiyorum 2.4 aa kadar bu kabul edilebilir ama onun altına sarkarsa bu hafta yada önümüzdeki haftaa demekkki mal kitlediler birileri daha beklicezz bilanço önem kazandı bu hareketten sonraa eger o kötü gelirse yeniden düşüş trendi devam edip eski dibine kadar yol alır oda 2 ve altına denk geliyor inşş ktü senaryo gerçekleşmezz yine pişman oldum tepeden verip aşagıdan almadıgımı bu spek çok adii ağza bi parmak bal çalıp sonra kazık sssss....bakalım ne olucak ytd
Malı nasıl çakıyorlar belli değil
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.