Bu hissenin kimseye ihtiyacı yok. Kendi dinamikleriyle gitmiş olsaydı zaten 16/17 TL olurdu. Sadece geciken bir yúkselisti.
Sayın Kazancı bilanço ile ilgili düşüncenizi paylaşın lütfen..
Printable View
Bu hissenin kimseye ihtiyacı yok. Kendi dinamikleriyle gitmiş olsaydı zaten 16/17 TL olurdu. Sadece geciken bir yúkselisti.
Sayın Kazancı bilanço ile ilgili düşüncenizi paylaşın lütfen..
Dostum çok primlendi dediğimiz hisse 4,8 fk da,3.çeyrek kötü değil aslında millet takıldı diğer gelir kısmına , bu dikkate alınıyorsa finansal gelir gider de dikkate alınması lazım , tamam beklediğimizden hafif düşük geldi smm tarafında ama kötü bir tablo değil bence
Aç gözlülük yapmayın daha ne olsun bu ortamda
Gelebilecek en iyi kar geldi ek yatırımın etkisi son çeyrekte görülecektir son alımlar temettü ve bedelsiz
İçin yapılan ön hazırlıkdı film şimdi başlıyor yarın karı beğenmiyenlere iyi bir artışla cevap verilecektir
Malınızı kaptırmayın elinizdeki cevherin değerini bilin
Peki su olabilirmi. Simdi asil sahip tüm mali verdi yeni forvetimiz aldi 17 ye cikardi. Vayy sen misin alan benim çöplüğume bulaşan al sana bilanco. Iki kalem oynat bilanco berbat gelsin. Zira serkan bey çok iddialı konuşmuştu bana bilanco konusunda.
2.husus ise simdi bilançoyu bozuk gonderdin ve tahtaya ek mal getirip satacan ki forveti saf dişi edesin.
Yarin güzel. Bi kapisma bizi bekliyor sahip ile forvet arasinda.
şirket büyümeye odaklanmış durumda
yeni pazarlara giriyor!
meyvelerini önümüzde ki yıllarda yiyecektir
ihracatta bunu destekliyor.
poktan bir bilanço ile geçen yıl aynı döneme göre 2 kat fazla ihracat yapmış
Bu kadar malı toplayıp 18 e getiren adamlar sanki 3.çeyreği bilmiyorlar mıydı arkadaşlar , bu adamlar bizim gibi önüne konulanla yetinen adamlar mı ? Büyük ihtimalle yarın -4-5 ile başlayıp günü tavanla bitirirse şaşırmayın 😂