Originally Posted by
cihangirkonya
Dudu bey merhaba , forumu sessiz takip edenlerdendim , burayı , dövizde yükseliş kaçınılmazı ve yatırım fonları kısmını.Hemen hemen yazan herkesi nerdeyse tanır gibi oldum. Yazılarını ilgiyle okuduğum insanlar var. Ben aslında hangi bankahangi türde iyidir derdinde değilim. Benim derdim hali hazırda aynı işlemleri yaparken , ilave avantaj kazanma. Kendi portföyümü kendim idare ederim , hatta gölge etmesinler daha iyi. Ağırlıklı olarak tl portföyümü aktaracağım ve ağırlıklı olarak fon işlemleri olacak. İlave eurobond düşünmüyorum , dövizle ilgili de riskli hiçbir işlem yapmama sözüm var kendime, kafama yatarsa belki küçük miktar dövizle alakalı fon olabilir. Çok önceden teb in yıldız bankacılığındaydım , hiçbir ekstrası yoktu. Denizbank , odea, akbank falan ilave hiçbir fayda sağlamıyor.Eurobond portföyümden dolayı Hsbc premier içerisindeyim .Hsbcnin hem kredi kartı avantajlarından, hem yurtdışına çıkışlarda lounge ından çok fayda sağladım. Malum hastalık durumundan dolayı lounge meselesi de artık yalan oldu. İlave bir banka düşünüyorum, rutin olarak portföyümden hem kazanmaya devam edeyim , hem bankadan ekstra bir şeyler alayım derdindeyim.Kazançlar azalırken , ilave bir şeyler olması insanın hoşuna gidiyor