Aslında iyi trade fırsatı verdi bugün tabi yapabilene zor iş.
Printable View
Önemli olan seans kapanışı güçlü yükselişine devam ediyor Odaş
Ben trade yaptığımda ya malı kaptırdım yada üsten yerine koydum o yüzden hedef fiyata kadar al sat yok
Bu aksa'nın yatırımı. Bizim yatırımda 158 mw a ulasacakti. Aksa'nın bilançodan bizim kârı da az çok tahmin edebiliriz.Kod:Özbekistan Enerji Bakanlığı ile Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te 240 MW kurulu güçte
bir doğal gaz kombine çevrim santrali kurulması ve santralde üretilen elektriğin garantili
kapasite bedeli karşılığında 25 yıl boyunca satışını içeren anlaşma, Mayıs 2020’de
imzalanmıştır
• 20 Ocak 2021’de, yukarıda belirtilen anlaşma, 230 MW kurulu güçte kapasite artışı ile
tadil edilmiş olup, bu anlaşmaya ilave olarak Buhara’da 270 MW kurulu güçte doğal
gaz kombine çevrim santrali kurulmasına yönelik ayrı bir anlaşma imzalanmıştır. Her
iki anlaşma da santrallerde üretilen elektriğin Amerikan Doları bazında garantili
kapasite bedeli karşılığında 25 yıl boyunca satışını içermektedir.
• Santrallerin kurulması için gerekli ekipmanın Aksa Enerji’nin mevcut santrallerinden
taşınması planlanmaktadır. Bu strateji ile;
✓ Düşük yatırım harcaması beklenmektedir
✓ Atıl ekipmanların değerlendirilmesi yoluyla gelirlerde ve toplam üretim
hacminde artış
• Enerji üretiminde kullanılacak doğal gazın temini Özbekistan’ın gaz tedarik şirketi
Uztransgaz tarafından sağlanacaktır
✓ Düşük ticari risk
✓ Tedarik için nakit veya kredi ihtiyacı yok
✓ Doğal gazın iletimi için lojistik ihtiyacı yok
✓ Depolama alanına ihtiyaç yok
İşi bilen arkadaşlara iş düşüyor:)
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trade soyle yapin
Anamala hic dokunmayin %80 diyelim
%20 ilede
Yukari ciktikca ek alimlar yapin
Sonra onlari satin
Yada asagi dustukce ek alim yapin
Sonra onlari da karli satin
Boylece maliyet dusurursunuz
Yukardan herseyi satayim
Asagidan yerine koyarim
Oyle bir dunya yok
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama bir daha söyleyeyim.Odas neden ip gibi çıkıyor diyenlere,odas, 86 milyon ton kömür rezervini fiyatlıyor,ayrıca altın madeni var.Spekler değerini biliyorlar,değerlemeyi de buna göre yapıyorlar.
endeks +2% yi aştı....
toparlan biraz odaş....
dün çok agresiftin....