Yemekci abi komşumun kızı ve eşi ev aldı. Evde Suriyeli oturuyor. İkinci seneyi bitirdi daha Suriyeliyi çıkaramadı. Ev boş değilse ne evde oturabilirsin yada evlenecek kızını oğlunu oturtabilirsin sistem iyice tıkandı. Bu daha nereye gidecek.
Printable View
Yemekci abi komşumun kızı ve eşi ev aldı. Evde Suriyeli oturuyor. İkinci seneyi bitirdi daha Suriyeliyi çıkaramadı. Ev boş değilse ne evde oturabilirsin yada evlenecek kızını oğlunu oturtabilirsin sistem iyice tıkandı. Bu daha nereye gidecek.
ereğli topiğinde hissenin fiyatını yorumlayayım dedim, temettücülerden totoyu zor kurtardım. neyse önemli olanın temettü değil karlılık olduğunu anlamışlardır bu sene.
Bu vergi olayını bist hâla fiyatlamamış..
Herhalde yarın fiyatlar.
*pozisyonum yok.
Dün BBHT!de biri geçmişe yönelik vergi anayasaya aykırı ama muhalefet partileri muhtemelen mahkemeye götürmez diyordu.
Zarar eden şirketler genelde bu tip ekstra vergilerde avantajlı oluyor.
Net aktif vergisi, net özkaynak vergisi şeklinde sürpriz vergiler şirketleri gizli varlıklara yöneltiyor, yeniden değerleme yapmıyorlar komik değerlerden eski varlıkları gösteriyorlar.
Bankalara nerede ise doları olanlara kredi vermeyin dendi, büyük şirketler mecburen yurt dışı veya iç piyasada tahvil borçlanacaklar demiştim, likidite gerekleri olduğunda veya karlılık faiz oranların altına düşmesi durumunda temettü vermemek veya daha düşük vermek olası olabiliyor.
Geçen Lucky üstad likdite topu şeklinde yazı yazmıştı.
Bu yıl bu tip şeyler de mecburen oluyor.
<<<<<<<<<<
https://www.patronlardunyasi.com/hab...slemler/275859
Metin Yüksel yazdı: Doğuş Holding'den 'Tuzlu' işlemler
‘’CEP TO CEP’’ olarak görülen işlemde, ‘’oralar buralar benim kime ‘’ne anlayışı, bu örnek olayda bir kez daha ortaya çıkmış, GENEL KURULDAN ÖNCE borsa yatırımcınsa dahi sorma gereği duyulmamıştır