Beyaz yakalı orta ve üst yaş grupları için zamanında kendi oturacağı evi daha makul şartlarla alabildi ama son 5-7 senede iş hayatına girmiş beyaz yakalılar için bu durum oldukça zor.
Peşinatı biriktirmek bile zor.
Printable View
Beyaz yakalı orta ve üst yaş grupları için zamanında kendi oturacağı evi daha makul şartlarla alabildi ama son 5-7 senede iş hayatına girmiş beyaz yakalılar için bu durum oldukça zor.
Peşinatı biriktirmek bile zor.
Allah'ın lâneti, rüşvet verenin ve rüşvet alanın üzerinedir. Rüşvet alana, verene ve bunlar arasında rüşvete vasıta olana da Allah lanet etsin. Rüşvet alan da, veren de Cehennemdedir.
(not: İslam dinine göre bunlar kayıtlı Peygamber sözüdür. İslam dinine inanıp müslüman olanlar için söylenmiştir. Diğerlerini bağlamaz.)
bu zamana kadar herkesin en azından barınma ihtiyacı ve keyfiyet huzur açısından ev almasını burada çokkez yazdım.
yatırımlık işi kişiye kalmış..
meselenin özüne baktığınızda bence durumdan ev sahibi veya yatırımlık ev alanlarında mutlu olduklarını sanmıyorum çünkü enflasyon ortamında şemsiye herkese ama istinasız ! herkese saplanır. bu 1
yani buradaki acımadıkiiiii bana bişey olmaz benim evim var tarzındaki ergenlere bakmayın onlar zaten beton gelmiş beton gidiyor kafa ..
yani sanırsınki burada 3 5 malın milyarlarca doları var... tüm sülalesine torunlarına daire almışlar yazlık vs dolu bunlarda :he:
ev sahibi olupta çocuğu evlenme yaşına gelmiş ama ev alamayan tonla bunlar giib çevremde insan çok..
ama sorsan.. oooo.. geçmişte ev almıştım ya şimdi satsam şu ediyor muhabbetinden geri kalmayan tipler
size birşey söyleyim mi... en piste onlara koyuyor şuanki ev fiyatları ( bunu psikolojik anlamda yerini anlatabilirim )
çocuk iki tane .. torunlar desen büyüor..
ama oohhhhh ev fiyatları artıyor :)))) goy goy şahane.
he babam... birtek size girmiyor. :he:
ne diyoduk..
b.okun bile aynı oranda değerlendiği yerde..
kazanan OL MAZ.
:drunk::drunk:
gerisi masturbasyon
iyi birşey alayım desen fiyatlar bu...
goygoya devam
:drunk::drunk:
https://i.hizliresim.com/gjfrr4s.png
189$ a insanların %95 inin işini rahatlıkla görecek laptoplar var. Ne iş yapıyorlar binlerce dolarlık akıllı aletlerle? Yani çizgi film yapıyorsa, film çekiyorsa, oyun yazıyorsa bir şey diyemem bu aletleri alsın. Ama aptal saptal işler için saçma sapan akıllı aletler alınıyor, ve çoğunu da fakirler alıyor, sonra param yok kıçım açık, ev alamıyorum diyorlar.
Önce tasarruf sonra yatırım. Öyle ihtiyacın olmayan ürünleri alanların arkaları açıkta kalıyor.
Bir telefon tablet bilgisayar aldın mı özel bir ihtiyacın yoksa 10 sene kullanmak lazım. İhtiyacı olup o aletten para kazanacaklara lafım yok. Yazılım, Video, Çizgi Film, Film, Fotoğraf, Oyun kodlama. Yani adam aletten para kazanıyorsa para vermeli.
189$ a LENOVO T470 var. Kaya gibi makine. Bozamazsın kolay kolay. Biraz ağır ama inanılmaz sağlam. Bu sadece bir örnek. 200$ altında inanılmaz iyi makineler var Amazon da. Bunlar insanların %95 ine fazla bile gelir.
https://www.amazon.com/dp/B086TV4475