faiz sebep enf. sonuç tezi niye çıktı ve bu kadar uzmanların ters görüşlerine rağmen..
bu konu hakkında sabaha kadar yaz bakalım ne yazacan..piyasa bunun üzerine kuruldu..
Printable View
faiz sebep enf. sonuç tezi niye çıktı ve bu kadar uzmanların ters görüşlerine rağmen..
bu konu hakkında sabaha kadar yaz bakalım ne yazacan..piyasa bunun üzerine kuruldu..
1 lot alırsam adiyim..hoplasın zıplasın..akıbet belli..
Bozkurt reisim hünkârım bugün işlem yapmayacam. Parayı kaybetmek istemiyorum
piyasa diyor arkadaş..bir de serbestinden..yahu senin konuşma özgürlüğün bile yok..ne piyasası..
onlar ne kadar verirse piyasa bu
kuzu emmide bekliyor şimdi 13.000 gelecek sonra çökecek piyasa..o da bekliyorki yerli sisteme girecek son furgunu ya da altın furuşu yapcak..kime karşı halka karşı tabi..anlamadıkları şey şu; halkın yarıdan çoğunun tercihi hapiste..bunu borsa açısından düşünürsek belki %80 leri bulur bu oran; yani az çok farkındalıktan dolayı..şimdi sen benim paramı alabilir misin..ya da tamamını alabilir misin..bok alırsın
anladığım kadarıyla eğer yeni trend başlarsa ve yeni hedefler görülürse ardından çöküş dönemine geçecek diye bekleniyor..
lale devrinden sonra..
bu senaryo olursa şuan 2006 dan 2007 ye çıkış benzeri senaryo çıkıyor karşımıza..
bile bile lades dönemi..ben katılmıyorum buna..neden ..çünkü çöküş başladıydı zaten..
öyle bişeye ne zaman müsait ne de ortam..