Originally Posted by
Günaydın
tamamen kopmadık mı zaten !
şu apoyu şu fetocu hainleri asalım ne olacaksa olsun, ekonomik olarak bittik zaten bu gerçek, günü kurtarmaya çalışıyoruz turizm bitti zaten daha kötüsü çok etkilemez artık.
memura maaşı ödendiği sürece durum böyle devam eder, bari asalım apoyu filanda içimiz soğusun
1990 dan beri 40 bin memmedi toprağa vermişiz ne uğruna, niye besleyeceğim apoyu içerde ? affetmek için mi ?
akp bunu yaparsa millet iradesine ihanet etmiş olur ve millet nezdinde bunun bedeli vardır bunu çok iyi biliyorlar
onun için diyorum ki idamı getireceklerse böyle getirsinler milletin hassas yeridir mehmedimiz şehitlerimiz, yapamayacaklarsa hiç oynamasınlar altında kalırlar
2015 de onlarca şehit cenazesine katıldım hem bursada hem istanbulda, milletin nabzını net gördüm orda, mehmetçik konusunda şehitler konusunda kadınıyla erkeğiyle milletimiz çok net ! çok hassas çok hemde.
eğer akp apoyu asmayı başarırsa uzun yıllar başkanlık yada değil ancak kemikleşir ve kalır iktidarda ama bu idam referandumunu gaz almak için iki tane tecavüzcü için yapıyorlarsa bu iş tutmaz kendi bacağına sıkarlar bu çok net !