Printable View
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist Öyle valla canı sağ olsun kızımın. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Evet allah acilarini gostermesin gerisi onemsiz...fon neymis😃😃
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Biz ekmek dedindeyiz adam bok derdinde. Emmi sakin ol kimsenin sucu yok Sari kafa yuzunden hepsi
Alıntı: Originally Posted by admustafa GMA %1.23, GL1 %4,62 değer kaybı ile tamamlamış. Beklediğimden iyi gelmiş Bankaci hepsi senin yuzunden oldu
Alıntı: Originally Posted by Webster Bankaci hepsi senin yuzunden oldu Olur böyle şeyler üstadım kafaya takmamak lazım :)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 GPG farklı mı? Baktı işler kötü insan full cover eder portföyü. El elin eşeeeini. Emmi hata bizde Cok ac gozluluk yaptik Kari alip kacacaktik Benim zararim an itibariyle 27k Cokta dert etmemek lazim...syg
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi sakin ol kimsenin sucu yok Sari kafa yuzunden hepsi Bir şey demedik üstad boku bol olsun.
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi hata bizde Cok ac gozluluk yaptik Kari alip kacacaktik Benim zararim an itibariyle 27k Cokta dert etmemek lazim...syg Bu gıdıvane geldi mi ya dolar ya hisse ya da fon patlıyor. O an satıp çıkmak lazımdı. Şebeke gibi çalışıyorlar.
Ist fil e göre bi tık daha iyi ve hala istikrarlı, full ist alsam riskli mi ne dersiniz