bigshort bir hayli terste kalmıştı en son hatırladığım. ama 120 binlerde değil. 1.470 filan civarıydı.
anekdarı teslim etmiş olabilir.
Printable View
ağzına sağlık abi ...önemli olan veridir..!!!BOŞUNA ADIMIZ OYUNAGELENADAM DEĞİL..!!..değişecem nickş zaten...oyunagetirtmeyenadam yapacam..!!ama bırak denesin....o eğriyi yakalsın..!!!!
burda çok iyi üstattlara sistem yönetenler var ama kim ne derse desin böyle evde ki sistem laptopla bu algo işi olmaz...!!zor gereksiz zaman kaybı..!!
madem kısa da işlem yapacaksın çiz trendi trende uy trend dip ve tepelerine alarm koy hacim takip et i,nan indikatöre dayalı sistemlerden daha çok kazanırsın...şimdi viop işlem yapmayınca spotta bu tarz yaklaşımlar bana çocuk oyuncağı gibi geliyor..neden geçen burada attım pentogon ve abd hazine bakanlığına saldırı oldu diye ben ne dedim burda kimsenin umrunda olmayan iki hisse yazdım şuan ikisinin toplam getirisi yüzde 30 geçti zaten elimde idi...#ardyz #papil...
alsana algotrade..!!!
evden pc ile yok öyle maalesef..bu işi ben bitcoin üreten şeylere benzetiyorum...:)
https://www.tradingview.com/x/anEuFwkT/
alsana vadeli 5 dk strateji...poz koruma işlem kademesi sana kalmış..!!
en iyi algo işlem yazacağınız hisse taramasıdır tecrube ile sabittir..
sadece kırılım hacimsel değişim evveli ve formasyon ön tarama yazabilseniz sokayım vioba kendimi heba etmişim dersiniz..!!!
çok mu böbürlendim hayır sadece tecrübe bu da beleş değil ..