Printable View
Günaydın oba! Günaydın oynak beyim! Nasıl gidiyor tatil? Tatilde bile bütün gün forumdasın hayırdır? Hangi oteldesin sen?
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oba! Günaydın oynak beyim! Nasıl gidiyor tatil? Tatilde bile bütün gün forumdasın hayırdır? Hangi oteldesin sen? Gunaydin odabasim Henuz girmedik otele Validenin yazlikta bazi tadilatlar olacak onla ugrasiyorum suan Gerci yazlik pek sayilmaz gonyaaltindayiz suan
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin odabasim Henuz girmedik otele Validenin yazlikta bazi tadilatlar olacak onla ugrasiyorum suan Gerci yazlik pek sayilmaz gonyaaltindayiz suan Ben sadece Belek'i bilirim. 2 yaz çalıştım orada. Oralarda bir otel mi diye merak etmiştim sadece.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Ben sadece Belek'i bilirim. 2 yaz çalıştım orada. Oralarda bir otel mi diye merak etmiştim sadece. Evet odamin basi beleke gecicem Voyage
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin vefam nerelerdesin sen Zarar ciktimi Üstat 100 de 9 civarı zarar var yaklaşık
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat 100 de 9 civarı zarar var yaklaşık Umarim haftaya duze cikacagiz
Alıntı: Originally Posted by Webster Umarim haftaya duze cikacagiz Üstad kâr görmedim daha
Alıntı: Originally Posted by Webster Evet odamin basi beleke gecicem Voyage Webster üstad pek yakında roketo beklerim... Vade 2 yıl... Değişim gelişim iyidir. Yatırım tavsiyesi değildir.