Vay maaşlı eleman gelmiş.yahu sen hala benim soruyu cevaplamadın.yukardan cevap gelmedi mi.lazlar çerkezler gürcüler kürtler türk mu değil mi.bak maaşını keserler ha.sakin akp politikası dışında lâf etme reisin dediğinin dışına milim çıkma.
Printable View
Vay maaşlı eleman gelmiş.yahu sen hala benim soruyu cevaplamadın.yukardan cevap gelmedi mi.lazlar çerkezler gürcüler kürtler türk mu değil mi.bak maaşını keserler ha.sakin akp politikası dışında lâf etme reisin dediğinin dışına milim çıkma.
cahil benim zaten doktor olduğumu da bilmiyor.madem topigi provake etmeye geldin az bisi işine odaklan bu kafayla seni işten atarlar.gel de rumenigeyi arama
al yazdım ilacını gidebilirsin
Ek 27522
Bu aşamadan sonra olay cidden reha kayalık.yeter ben ugrasamiyacagim.bu adam maaşını hak edecek diye daha fazla yazamam .hem düzeysiz hem cahil bunu nasıl ise almışlar ki.nerde rumenige nerde bu
Dervişin fikri ne ise zikri de odur...
Vatanını ve liderini savunanı kimin beslediğini yazsa
hah işte bu DOKTOR diyeceğim
Ammma
Yazamıyor...
Ama beni okuyanlar bunların nereden maaş aldığını
30 iq ile çıkarır...
Haydi doktor yaz...
Olmazsa cımbız ile cız...
Kimmiş patronum?
:))))
Ağabeyi Ceyhan Mumcu,Uğur Mumcu ABD ve İsrail'in PKK ve Barzani ile yaptığı Kürdistan planlarını yazacağı için öldürüldüğünü söyledi. İran yaptı iddiası özellikle Fetöcülerin iddiasıdır palavradır hedef saptırmadır.. Cinayetin izinin sürülmesini Fetö'nün engellediğine inanırım.. Şimdi amcalarının tam tersine Mumcunun kızının ve oğlunun PKK/hdp'e oy vermesi ise babalarının katilleriyle omuz omuza olmaktır.. Bu çocuklar ben tiksindiriyor.. Öyle babanın böyle çocukları..!