Sizi sadece MIPAZ forumdan degil diger hisselerdeki yorumlarınızda takip etmekteyim uzun zamanıdır .
Printable View
Zamaninda avodda bulundum odas icbc bir yil icbc deydim belki ordan tanirsin en fazla icbc mipazda yazmisimdir 3 cu avodGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmayım yazmayım diyorum ama...
Bakın
Ümit Yaşar Karakaya denen adam bu.
Tamamını okumanızı öneririm.
Ve ben bu adama güveniyorum.
Drilling denen adamın yazdıklarını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
http://mobile.beyazgazete.com/haber/...i-1050766.html
Muhtemelen Yaşar Karakaya inceletmiştir; ama henüz inceletmedi ise, hemen 19 Nisan tarihli tazminat kazanma dosyasındaki 3-4 yıl önceki fiyatlarla 590 tl/m2 ye gerekçe olan, BİLİRKİŞİ/ GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI nın Raporu ve MİPAZ Avukatlarının yeşil alan için talep ettiği m2 fiyatını DAVA DOSYASIndan hemen aldırmalı...
MİPAZ ortağı olarak bunu alabilir, davaya müdahil bile olabilir...
Yaşar bey, eğer bu yazılanları okuyorsan ve henüz almadıysan, hemen avukatlarına talimat ver ve dosyadan bu belgeleri al.... Biurada da bizim için yayınla...
Zira, bu Bilirkişi raporları ve MİPAZ avukat savunmaları, 590 tl ye geçen yılların faizi eklendiğinde 2019 fiyatları ile 1.000 tl/m2 ye ulaşılabilir...
Veeee 2019 değerlemesinde bu Dava Belgeleri kesinlikle esas/emsal arayışında dikkate alınmalıdır...
Bu durumda 1.200 ile 1.800 tirilyon kar garanti altına alınmış olur..
2 ihtimal var...
Yaşar Karakaya bu dosyayı hatim etmiş olabilir..
MİPAZ dan bu dava dosyasının emsal alınacağını öğrenmiş olabilir...
Yok eğer, diğer beklentiler nedeni ile bu denli hisse aldınsa, bu dosyayı ve önemini de dikkate al...
Aralık ayına Ne kaldıki, birkaç ay...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu babayiğit,İnsan evladı,Aslan parçası Velinimetimiz :) sahipsiz bir tahtaya elini kolunu sallayarak girmedi. Bilakis tahtanın speğine ve doğan ailesine rağmen girdi. Elbet bir hesabı bir kitabı A B C planı vardır. Bütün bu zorlukları göze alan adamında bir hesabı vardır.
Bu babayiğit elbet bu hissenin pazar araştırmasını yapmıştır. Beklenti ortada .. bırakın tepişsinler..
https://www.google.com.tr/amp/www.hu...liyor-40567842
Eğer aynı Yaşar Karakaya ise şirketinin adı Karben
Buraya mail atılabilir.
Ancak; mahkeme kararı onaylanmadan; mipaz’ın eksper raporu geçerlik kazanmış olmuyor o yüzden değerlemeye koyamazlar diye düşünüyorum.
Çünkü şirket gyo statüsünde değil; özkaynaklarda bunu değerleyemez. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Bu rapor en azından yarın bu arsayı aydın doğan bedavaya kendine satmaya çalışırsa mahkemeye gitmek için kullanılabilir.
Girin takaslara bakın.
Doğan holding’de yabancıdan sonraki en hakim kurumlar; teb; halk; iş; garanti
Bu durum mipaz’dada böyle.
Hadi iş ve garanti her yerde var diyelim.
Bariz olan teb ve halk.
Bu iki kurumun kimin malı olduğu gün gibi aşikar.
Burdan bedelli patlatsa tahta 2 tl olmuş herkes katılır; ancak daha bedellisi yeni bitti.
Patlatmasa görünüşe göre ailenin tahtayı frenleyecek kalmış 11 milyon lot malı
Eeee; ortalama 1.5 milyarlık araziyi 300 milyona kaptırmak var işin ucunda onu da satamıyor zira karşıdaki oyuncu da büyük bu malla ezemeyeceğini biliyor.
Ne kaldı?
Adamı yıldır; şikayet et; kamu kurumlarına hergün mail at; daha önceden tahtayı baskı altına alan traderlar vasıtası ile tahtayı bozmaya uğraş..
Yazık. Ülkede borsa bu halde
Drilling denen adam açıkça yazmış.
Tahtayı inek gibi sağan arkadaşımdı ve malı kaptırdık demiş; daha ne desin en azından açık sözlü adam