Originally Posted by
naar
Görülen o ki birilerinin çıkar hesapları bir araya geldi ve pozitif bir hava oluşturuldu. Temel göstergelerle hiç desteklenmeyen bir durum. Yani mb başkanı ve maliye bakanının alınmasıyla bu pozitif hava sağlanamaz. Öyle bir mali durum varki, kurun olması gereken seviye bile kestirilemiyor. Veriler mevcut oyunla tamamen zıt mesela gerçek enflasyon, eksi rezerv, yüksek para arzı ve zorla piyasaya verilmesi(zorladan kastım daha birkaç ay önce 0.64le konut kredisi verildi), vergi gelirlerlerinin giderleri karşılamaması, pandemi daha bir çok konu var. İyi de nasıl oldu sorusunun cevabını araştırıyorum (Benim fazla bir tasarufum yok biraz usd biraz tl. Dolar maliyetim çok düşük) Gerçekten ulaştığım sonuç şimdilik muz cumhuriyeti olayı. Bu sürecin sonunda bedel eminim ky ve gariban sokaktaki insana çıkacak. Tabi trende kafa tutulmaz bu alsatcılar için geçerli oldumu oldu. Şimdi önemli olan bu iş nereye kadar gider oradanda ne olur sorusunun karşılığı.
(Matrak olanı, bir yandan elimdeki doları satmak istiyorum diğer yandan elimdeki tl ile dolar alsam mı diyorum.)