Elimde 10 lot halka arz var ciscibilak yatıyorum uykum var. Hiç canım istemiyor. Bu borsadan iyicene tiksindim. Benim borular tavan oldu diğeride ona gidiyor canım sıkıldı
Printable View
Elimde 10 lot halka arz var ciscibilak yatıyorum uykum var. Hiç canım istemiyor. Bu borsadan iyicene tiksindim. Benim borular tavan oldu diğeride ona gidiyor canım sıkıldı
iş yatırım yataş için 54 hedef vermiş. dikkate değer.
logo 103 demiş. makul.
longları erken vermşiz..
8.400 üzeri shortlamaya başlarım..
:drunk:
https://twitter.com/TuckerCarlson/st...74971206500570
tucker carlson, douglas mcgregor ile röportaj yapmış, pentagondan emekli mcgregor gazze meselesinin büyümesi halnde kıyamet senaryosunun kaçınılmaz olduğunu söylüyor.. hizbullahın abd içinde bir sürü adamı olduğunu ve meksikada çok güçlü bi varlığı olduğunu söylüyor, amerika içinde terör estireceklerini, iranın askeri kapasitesi füzeleri hakkında hiç bir bilgilerinin olmadığını, irana saldırmaları halinde rusyanın mutlaka müdahil olacağını ve rusyanın askeri olarak üç sene öncesine göre çok daha güçlü olduğunu, sünni islam dünyasının de facto lideri olan türkiyenin de israilin karşısına çıkacağını, türk ordusunun anında suriye-israil sınırına ineceğini.. ve abd ordusunun asla 30 yıl önceki gibi bir askeri üstünlüğü olmadığı vs
tek şans olarak erdoğanın arabulucu olarak ortaya çıkması olduğunu söylüyor.. bence isveç-nato işini aradan çıkarmak bu arabuluculuk işiyle alakalı
isveçi seve seve seve geçireksiniz.
:drunk: