Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak
Printable View
Bozkurt reisim hünkârıma güvendik o müneccim ile bişiler yiyip içmiş adam dedik. O küresinde gerçeği görür dedik. O yanlış yapmaz anektarları vermez kutuyu elletmez dedik. Düştüğümüz hale bak
Her seferinde olumlu bir haberle desteklerler çıkışı.Ama ne hikmettir ki hisse elindeyken o haber asla düşmez.Adese de elimde öyle çok yüksek bir miktar yoktu.Ben 1.93 den sattığımdan beri hemen her gün tavan.
Ben durumu şöyle açıklıyorum;
Hisse %90 topluysa maksimum %50
%95 topluysa maksimum %100 o da seneler sonra
%99,9 topluysa roket oğlu roket
Oranlar farazidir.Anlatmak istediğim anlaşılmıştır.Sonra herkes elimde dursaydı diye kafasından elindeki o zamanki miktarı ve bugünkü fiyatı çarpar ve hülyalara dalar .Vay be der en sonunda.İşte borsa bu ilüzyondan ibarettir.
Sliding Doors (1998)
https://www.youtube.com/watch?v=Da-Mizk86AE
10441 den short demiş grafik ve halen o durumda şuana kadar 130 puan şorttan para kazandırırmış. son zamanlarda gördüğüm en net kazanç veren şort sinyali olmuş. halen de o pozisyonda ama hafiften dönme çabası başladı gibi, bu kısım net değil henüz, sadece bir çaba var
uzay gayet iyi durumda.. dünya açısından durum sıkınntılı... insanlık boka batmış :drunk: