Ben ,bu lotları alınterimle aldım.Kolay kazanmadım ki ,kolayca ,birde zararına vereyim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben ,bu lotları alınterimle aldım.Kolay kazanmadım ki ,kolayca ,birde zararına vereyim.
Yeni aklima geldi sizinle paylasmak istiyorum....
Mevcut duruma bakarak Demirorenin yerine olsam mesela ...!!!
Nasil olsa sirketin kasasinda Doviz olarak 200 mil. TL. yakin para var Dijitalin satisindan...
Ben olsam bu fiyatlardan dovizi bozdurup alis yapardim ve de Cagrinin yari fiyatina Paylari alirdim
Yalnizca bir fikir....:p
zaten adamlar dun bildigin cagriyi yapti 1.12 den pazarteside devam edicekler anlasilan
Ucuza almak varken ,niye çağrı fiyatına alsın demi.Buda hedeflenmiş olabilir.Bir taşla iki kuş.
Şöyle birşey olabilir. Baştan planlı bir şekilde muafiyet talebi ve kabulü öngörülerek bu günler hesaplanmıştır. Ama bu durumun yargıdan döneceği de hesaplanmıstir.
Bundan sonraki süreçte hic acele etmeden uzuuuunnn bir süre toplayabildikleri kadar toplayacak. Nasil olsa yargı süreci uzun urecek.
Şuan da %77 si kendilerinde. Bu süreç sonunda %90 ını topladiktan sonra yargı sureci sonucunda demirörenin çağrı yapması kararı cikar ve kalan %10 icin cok rahat çağrı yapar ve olay kapanir.
Tabi bunlar bir senaryo. Böyle olacak diye bir kural yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://m.finansgundem.com/haber/kata...eliyor/1336108
YTD...
"Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.
"Vernon Law"