Bir zamanlar döviz bulundurmakta suçtu.Ruhsatsız silah taşıyormuşsunuz gibi işlem yapılır yargılanırdınız üzerinizde yada evinizde döviz bulunursa.Nerden nereye gelmişiz.
Printable View
Bir zamanlar döviz bulundurmakta suçtu.Ruhsatsız silah taşıyormuşsunuz gibi işlem yapılır yargılanırdınız üzerinizde yada evinizde döviz bulunursa.Nerden nereye gelmişiz.
Bireylerde kur farkı vergiye tabi olur ise , tüm giderleri de masrafa yazıp beyanname sistemi getirmeleri gerekir.
Geride yine seçimle bir şey değişmeyeceğini söylemiş arkadaşımız. Saygılarımla böyle paylaşımlar yapmamanınızı rica ediyorum.
Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin diye bir sevdiğim bir söz vardır.
Beyaz , siyah ve gri propaganda teknikleri vardır. Gri propagandanın üstadı Mossad' dır. ( Ucuz Yahudi düşmanlığı yapmıyorum aksine severim çalışkanlıklarını. )
Gri propagandayı ''Şehir Efsaneleri '' diye tanımlasam güzel açıklamış olurum galiba.
Seçimle bir şey değişmeyeceği düşüncesi sizin düşündüğünüzün aksine ülkenin iyiliğini istemeyen insanların işine yarar. Bu yüzden bilinçli olarak gri propaganda yapıldığını düşünüyorum.
Muhalif insanların buna kolayca inanmasını ise kabullenilemeyen, anlamlandırılamayan bir şeyin reddedilmesi olarak yorumluyorum.
Çok uzattım ya . Gidin oyunuzu kullanın diyecektim niye bu kadar konuştum ben şimdi :)
Evet biliyorum. Zaten bu paranin karsiligi olan yazdim, bu parayi kullandi demedim.
Bugun sakin olmasinin sebebi ayrica herkes su an bekliyor. Yabanci shortlasa bizimkiler yine swaplari artirirlar ve elini kolunu baglarlar.
O yuzden bugun cok aksiyon olmadi.
Ama bunu 1 yaparsin 2 yaparsin.
Su anda dth lar tmcb nin net rezervenin 6 katina ulasti. Kimse tl de kalmak istemiyor cunku cazip degil.
Nisandan sonra olacak varsa olur. Turkiye tekrar swap olayina girismez. Aksi taktirde tahviller daha cok cikar, borsa cakilir ve bir daha kredi alamazlar yabancilardan
Yabancilarda su secim bitsin diye bekliyordur
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.mahfiegilmez.com/2019/03/...anlar.html?m=1
Cok guzel yazmis hoca
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.