diğer tarafa kısalara ek yüklüyorum ...135 kırılırsa 135500 e kadar short basarım 136500 stop
Kısa zamanda iyi kar ..iyi günlerde harca İNŞALLAH :)
20-07-2017, 12:17
Rock'n Roll
Alıntı:
Originally Posted by mert45
EREGL de iyi di ...PETKM rallisi bir başkaydı ama :yahoo:
anadolu grubundan aldınmı ..kaçırmamaışsındır... 1 hisseye 3 vermişti sonrası malum ..ihya etmişti... krdmd den de eşşek yüküyle almıştım ...bunlar efsane kazançlarım ..unutamıyorum :) borsa o zamanlar daha zevkliydi :)
20-07-2017, 12:19
mert45
Alıntı:
Originally Posted by rosense
Ağzıma BAL SÜRÜLEN Eczacıbaşı hisseleriYDİ % 400 para kazanmıştım Eczacıbaşı yatırımdan tadı damağımda kalmıştı sonra hep kötüye getti tansaş tan 2 bin dolar kaybolup getti
rosense hocam ..olur böyle şeyler ...sağlık olsun...her şeyin hayırlısı İNŞALLAH:)
20-07-2017, 12:21
rosense
Alıntı:
Originally Posted by Rock'n Roll
borsa o zamanlar daha zevkliydi
Taaaaaaa ki KALDIRAÇLI piyasa ortaya çıkıp bizlerinde tanışması
yalnız ben kendime söyleyeyim çok maymun iştahlıydım
daha sonraları 3.500 tl kayıp bir günde ya sen kimsin desenize sabancının oğlumuyum gözüme uykular girmezdi ne günlermiş yahu...
20-07-2017, 12:22
mert45
Alıntı:
Originally Posted by Rock'n Roll
anadolu grubundan aldınmı ..kaçırmamaışsındır... 1 hisseye 3 vermişti sonrası malum ..ihya etmişti... krdmd den de eşşek yüküyle almıştım ...bunlar efsane kazançlarım ..unutamıyorum :) borsa o zamanlar daha zevkliydi :)
Vob a başlamadan ,spot ta en büyük kazancım ALCTL de oldu ..1 e 10 a yakın bir şeydi ...
Evet borsa eskiden daha iyidi ..şimdi spotta bir tek bankalara o da GARAN-HALKB-ISCTR başka da bir şeye bakmıyorum bile ...
20-07-2017, 12:28
mert45
Alıntı:
Vob a başlamadan ,spot ta en büyük kazancım ALCTL de oldu ..1 e 10 a yakın bir şeydi ...
Evet borsa eskiden daha iyidi ..şimdi spotta bir tek bankalara o da GARAN-HALKB-ISCTR başka da bir şeye bakmıyorum bile ...
En büyük zararım da DOHOL da oldu :rtfm:
20-07-2017, 12:33
Rock'n Roll
Alıntı:
Originally Posted by rosense
Taaaaaaa ki KALDIRAÇLI piyasa ortaya çıkıp bizlerinde tanışması
yalnız ben kendime söyleyeyim çok maymun iştahlıydım
daha sonraları 3.500 tl kayıp bir günde ya sen kimsin desenize sabancının oğlumuyum gözüme uykular girmezdi ne günlermiş yahu...
1.körfez , 2.körfez büyük patlamalar ...uyuyamadığımız günlerdi :) çok şükür atlattık ... ama ömürden ömür gitti :)
20-07-2017, 12:35
Rock'n Roll
Alıntı:
En büyük zararım da DOHOL da oldu :rtfm:
dohol den kazık yemeyenmi var :) bende zararzedelerden dim ...kaybımı da hürgaz dan yerine koymuştum .. :)