Ben kimseyi aklamıyorum..
Nerenizden anlıyorsunuz anlamıyorum..
Duyduğumu aktardım..O kadar..Biden RTE görüşmesi sonrası kapalı kapılar ardındaki anlaşmanın bir detayı da böyle böyle diye..
Bu..
Printable View
sen nasıl anlıyorsun esasen bu konu çok muğlak..gelenlerin senin dediğin gibi olduğu ne malum.. kimin geldiğini biliyormusun ?* bilmiyorsun.. elini kolunu sallayan giriyor ülkeye.. tam bir işgal.. ayrıca senin dediğin gibi olsa bile yine olmaması gerekiyor..abd isterse bunları uçakla ülkesine götürür..ama Türkiye ye iteliyor.. acaba neden ??
Türk Dışişleri, "ABD, bu kişileri ülkesine almak istiyor ise doğrudan uçaklarla ülkesine nakledebilir" dedi.
evet.. gerçek tavır bu olmalı.. ama iyi polis kötü polis oynuyorlar.. oldu bittilere sessizler.. dışişleri böyle diyor akape liderliği başka bir şey,yani gelsinler minvalinde..halkı uyutuyorlar..isterlerse sınırdan bir kişi bile giremez.. tıpkı avrupalıların yunanistan sınırını bloklaması gibi..istenirse gayet kolay yapılır..
Yaw bu tipitip leri neden ülkesine götürsün ABD..
HALKB kara para aklama gibi bişi var ellerinde..
S.Peker in anlattıklarının 10 katı ABD nin elinde..S.Peker neden suriye 15 temmuz gibi şeylerde geri vitese takdı..
Neden video çekmiyor artık..
Tam ABD Biden görüşmesi öncesi Tayyip abisine destek için video işini kestim dedi..14 haziran idi .2 ay oldu hala uzağından dolanıyo konuların ...
Dış politikada elleri güçsüz..
Bu gelen Afgan’ların bir bölümünün Taliban üyesi olmadığı ne malum.
Biz Kabil havaalanını korumaya talip olduk. Taliban da Eylül ayından itibaren Afganistan’da kalacak tüm yabancı askerler düşmandır ve hedeftir dedi.
Taliban bu duruma karşılık ülkemize şu sıralar soktukları militanları ile eylemler yapmaları ihtimal dahilinde görüyorum.
İpini koparan geliyor. Kimin geldiği belli değil.
Gelenlerin hepsi Taliban’dan kaçanlar mı acaba?
talibandan kaçanlar da olsa yine alınmaması gerekiyor ülkeye.. başkaları alsın..dünyanın aptalı biz değiliz.. dünyada en fazla sığınmacı bizim ülkemizde var.. açık ara birinciyiz.. ve bu sığınmacı hareketi batılı güçlerin işgal projesidir..bu sığınmacılar üzerinden ülkemiz politikalarına gelecek onyıllarda hükmedecekler..
yarın merkez faiz kararı açıklanacak..
onun öncesinde bu gece mr erdoğan tv de cnn Türk 'te konuşacak.. zamanlama manidar olabilir..