Stopaj %10 muydu diye sorayım dedim.. Tükenmiş 😂
Kapalıçarşı 32,1200 32,1300
Elimdeki son doları geçen hafta 31,88 den satmıştım.
Nkolayda bir haftada 32,2 olmuştur.
Ahhh asıl portföyümün yüzde 20 sini oluşan ve 30 TL den, yüzde 35 faiz vaadi ile DDKKM için hala 2 ay var. Nerden de 6 ay yaptık....
Faiz yüzde 60 bize 2 ay sonra yüzde 35, yani yarı yarıya faiz verilecek.
Tam zarar...
Gerçi aylık dolarda tutsam daha fazla zarar olurdu...
Kısmet...
Torpilin olmadığı kurum yok ki.. İyi bir diplomanız varsa THY ye de girersiniz, MB ye de... Memuru daralta daralta olmadık 2-3 kuruma geldi konu.. Örnekler çok uç.. MB dediğin yere türk ekonomisini emanet ediyorsunuz , orda çalışan birinine özel olanaklar verilmesi kadar normal bir şey yok.. THY dünyanın en büyük ve prestijli havayollarından biri.. Ki THY de verilen maaşlar dünya ortalamasının altındadır.. Havacılık sektörü hem maliyetli hem de güzel çalışırsa iyi para getiren bir sektör..(Sektörün içindeyim boş yapmayın lütfen)
Tamam kimse şartlardan memnun değil de memnuniyetsizliğimizi dile getireceğiz diye olmadık yorumlar yaparak kendimize yazık ediyoruz..
Bu eleman aynı muhabbeti 1-2 sene önce de yapmıştı, son 10 senedir durumun böyle olmadığı, işletmelerin özelleştirildiğini, fiyatların dışarıyla aynı seviyelere geldiği konusunda kendisini bilgilendirmiştik ama tekrar aynı muhabbete devam etmiş, takıntılı belli ki, bu ülkenin askerinden polisinden de ya haz etmiyor ya da kıskanıyor belli ki...
Kuveytturk den oran alan oldumu hic ?
mt 92 gunluk sukuk imzaliyoruz ve %60 oran veriyoruz diye bir seyler soyledi ama elimde tl olmadigi icin cok fazla dinlemedim :)
Vay arkadaş 400 gün ne, hayırlı olsun, Allah gönlünüze göre versin