Kim kim kim bizim aklımızla oynayan kim nereye kadar susacaklar... ?
Printable View
Hayalimde petrokent aktaş denizlicam gibi olacak bir hisse aradım tahminlerime görede buldum sun nippon toyoto izoguard arsaları otoboyaları iştirakleri bağlı ortakları var diye düşünürken gözaltındanda borsa dışına atıldık hayatımın şokunu yaşadım m zorluya göre bizim şirket çok daha iyi yerlerde olmalı sadece arsayı gyo yapsa fiyatı ikiye katlar 20 yıl önce 180leri gören şirket neden daha fazlası olmasın marşaldan neyimiz eksik fazlası vardır eksiği yoktur haber akışı bir başlasa birleşme konusunda bile kaç ay oldu
bi haber gelmedi.
birleşme işi cevapta gelmedi,müracat varmı arayan yok sanırım.
Birleşme işine nedense aklım hiç yatmadı şirket bağımsız denetim rapolarını açıklasa bağlı ortakları ve iştiraklerdeki hisse oranları defter değerleri belli olsa düşünceler bulanıkken boya ile birleşme kararı kafaları iyice karıştırdı neden ben printaşın boyadaki paylarını yükselttiğini düşünürken aslını bırakıp suretinin bünyesinde birleşmeyi istemiş olması birde birleşme kararı genelkurul onayına sunulması gerekir genel kurulda hakim ortaklar onaylarsa spk dan izin alınır ortada genelkurul yok yönetim kurulunun onayıyla olacak bir iş değil. Birleşme kararlarında ortaklara ayrılma hakkıda doğuyor ayrılma hakkını kullanmak isteyen ortaklar için ayrılma hakkı kullanım fiyatınında adil bir şekilde belirlenmesi gerekiyor.
Bunları yapacaklarına inanmak istiyorum eğer bunları yapmazlarsa devletin kanunlarla yönetildiğine inancım yok olmak üzere ülkenin gündemine oturanlarla yönetiliyorsak vay halimize devlet adamları kaset mafya rüşvetle baskı altına alınıyorsa yandık biz bizim haklarımızı devlet savunmaz aramazsa şikayet ve ihbarlarımızı ciddiye almazsa alsada birşey yapamıyorsa orhan gencebayın şarkılarını gençliğimizde çok dinledik batsınmı çıksınmı kim batsın kim çıksın bu işlerin kaderi kimin elindeyse kara kaplı kitapta kara kutu için ne yazıyorsa beklemekten başka ne yapabiliriz? Ülkemizde mahkemelerin durumu ortada iflas erteleme 5 yıl sürdü gurup şiketlerinin iflası verileli 5 yılı geçti hâlâ bir sonuç göremedik tescil edilen kamuya yapılan bir açıklama yok tasfiye fesif devir sicil kaydının neden silindiği önemli olan bilgiler yok. Hulisi kentmen gibi hakimler filimlerde oluyormuş Kemal sunal ülkemizin gerçeklerini filimlerinde mizahi bir şekilde anlatmış 30 yıl öncede aynıydı saki şimdide değişen birşey yok güçlü her zaman haklı çıkıyor 30 yıldır bir kere haklı olasam ağzımızda diş kafada akıl kalmadı.