Siz bilirsiniz rakamların ne söylediğini büyük resimde yükseliş trendinde gazını çıkarıyor esas coşkunun tarihi zirvesini kırdığında olacağını düşünüyorum.Türk Traktör temelde otomotiv sektöründe en iyisi daha iyisi yok ytd.
Printable View
Emek paylaşımı önemlidir.Haberler den izlediğim önce Fransa sonra Almanya sonra İtalya en sonunda komşumuz Yunanistan ve Bulgaristan da çiftçiler traktörleriyle eylem yaptılar moralleri bozuk buda traktör satışlarını düşürebilir zincirlemesi etkisi denir bizim ülkede yüksek enflasyon devam edecek gözüküyor ayrıca merkez bankasının politika faizinin artışına devam etmesi gerekir.Süper güç Amerika 2 yıla yaklaştı faiz arttırdı bizde sadece 6 ay faiz artışı olup durursa bence yanlış olur faizin düşmesi demek dolar TL artışı ve yüksek enflasyonun artmaya devam etmesidir umarım gene aynı hatayı yapmazlar ytd.
seans sonrası mı geldi bu veriler arkadaşlar
yonentmelık değişikliği nedenıyle ocak ayında satıs yapılamadı . şirket ile görüşmemde ( meriç ile ) subat ayında kümülatif gelecek sorun yok dedı
eger bu durum olmasaydıne olur dedim :) ortalamalara yakın dedi .
Aslında bunu daha yalın bir dille dipnot ekleselerdi daha güzel olmaz mıydı ? :)
Bugün çok beğendim Türk traktörü nazar değmesin.oduna vurmak lazım :)
12 aylık zirvesi 1057 TL.Dünkü haber Foreks haber anketi 2023 yılı 4,çeyrek dönem net karının 2,764,1 milyon TL olması bekleniyor.
Piyasa beklentisi diye biliyorum.Kaynak İş cep.