Hem şu koronalı günlerde nasıl tutacaktınız çocuklarınızı bu pencere olmasaydı evlerde?
Printable View
Hem şu koronalı günlerde nasıl tutacaktınız çocuklarınızı bu pencere olmasaydı evlerde?
(Borsacıların Korona Sohbeti)
- Hayat taban taban gidiyor!
- Hacim yok, kademeler bomboş!
Pfizer ve BioNTech'in aşısına ABD, İngiltere'den sonra Kanada'dan da onay çıktı. Bizde de 50 milyon doz aşının geleceği haberi vardı. Bu haberler düştükten sonra borsalarca fiyatlanmadı, acaba bu haberler önceden mi satın alındı diye düşünsem de belki bu hafta fiyatlanacaktır.
5909 nolu gönderimdeki benzerliği izliyorum. Grafiklerimi ona göre şekillendiriyorum. BİST 100'ün 1350 altında günlük kapanışlarını stop olarak belirledim. Borsadan pek anladığım söylenemez, borsa dev gibi bir alan.
Borsada hele kaldıraçlı piyasalarda para kazanmak kolay değil. Şirketlerin Ag-Ge çalışmalarında olduğu gibi ciddiyet, strateji, yoğun emek istiyor borsa.
(Müzisyen Borsacı)
- Toparlanman imkansız, portföyün göçmüş resmen!
- İçimde Scorpions'un "Still Loving You"su çalıyor!..
Aman Kamuran abla! TEK geldi, "Eskidendi O"yu istiyor, söylemezsen gazinoyu başımıza yıkar: https://www.youtube.com/watch?v=7UdWY9CRxEs
Şimdi eski bir dolmuşa atlayacağız forumdaşlar, teypte Kamuran abla, sallana sallana kırlara pikniğe gideceğiz. Ne güzel olur değil mi?