Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Üstadım ekrana dikkat edin aman delik falan açılmasın :) Gürcistan'ı sevmiim üstadım. Bir tek şaraplarını seviim. Hayatımda içtiğim en lezzetli şarap orada ev yapımı bir şaraptı. Oynak beyim atlar gelir misin yoksa sana Moskova'dan kart mı atayım? :) Yuregim yangin yeri gibi Sadiiiiiiiiiiiik
Alıntı: Originally Posted by regal1 32 günlük borsacıyı kasar. benim dediğim vadesiz mevduat BPP yani. BPP Satış Geri Dönüş Vade05/04/2021Oran0.188500 mesela 32 günlük baladı 25 gün oldu GARAN düştü 6,20 ye nağpacan. Sarjordeki mermilerden hariç evde olanlardan sıkacaz. Boşta param var.
Alıntı: Originally Posted by Webster Abi yanlis anlamayin ama bu yasta mi? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Ilahi Hasan hoca 57 yasinda andropoz mu zannettin bizi. Elin 80 yasindaki amerikalisi filipinlere döt dikmeye gidiyor.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Ilahi Hasan hoca 57 yasinda andropoz mu zannettin bizi. Elin 80 yasindaki amerikalisi filipinlere döt dikmeye gidiyor. Abim hayir bilmedigimden sordum Gelecegimi sorgulamak adina Size saygim sonsuz Soyledikleriniz mutlu etti beni kendi adima 😀
Sadik sen kacliydin?
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Üstadım ekrana dikkat edin aman delik falan açılmasın :) Gürcistan'ı sevmiim üstadım. Bir tek şaraplarını seviim. Hayatımda içtiğim en lezzetli şarap orada ev yapımı bir şaraptı. Oynak beyim atlar gelir misin yoksa sana Moskova'dan kart mı atayım? :) Üstad herkesi yıktın bu karantina günlerinde söylemeseysindin iyiydi ;)
Alıntı: Originally Posted by harunlu Üstad herkesi yıktın bu karantina günlerinde söylemeseysindin iyiydi ;) Caktirma da ustadim Sanki salliyor Gercekse buraya kiz kucaginda resim atar Zaten kendisini taniyoruz İnaniriz
Aklimda deli sorular Eger o emmiyse Admustafa kim? Emmi hep onu overdi Acaba kendinimi ovuyordu bize Dejavu gibi gecen hafta tum eskiler geldi ve kayboldu