Yok sebeb o değil
Hedefleri tutturmak lazım 500 milyar dolarlık silah satışı lazım pirimi hak etme için akşam satış hasılatını supervisor ına gondercek emme bi yüz gayme lik eksiği varmış halen daha
Tabi Bi de ayib olmasın muhabbeti
Printable View
Biri a diyor diğeri b. Şopar akrabalar gibi a-be more more olduk
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nöbetçi traderler uyudumu 00:00 öncesi artıya geçti gidiyor.
yaptırım tüm seçenekler masadaymış görelim..
ben artık sallamıyorum başkan en kötü 5.50ler gelse 20 bin zarar yazdırırlar bi 10 binide ben yakarım gece kuluplerinde psikolojim bozuldu çünkü haber takip ede ede akışına bıraktım stop bile koymuyorum artık :) dolar deli trump deli çelişkili bi abd var çelişkili bi piyasa var önce sağlık gerisi hikaye onu anladım zarar edince insan daha rahat oluyor.
TRT de 100 tane f35 vereceklermi vermeyeceklermi yi tartışıyorlar.
Ulan para varmı yokmu soran yok , bütçe açığı gelmiş 75 milyar TL ye bunlar uçak peşinde amk
Trumpin f35 le ilgili dedigini burda esimle (abdlidir) cozmeye calisiyoruz ama tam biz de anlamadik
Patriotların s 400 ler yanında nekadar hantal olduklarını zaten kendileride biliyor.ABD yakın zamanda zaten envanterinden çıkarma kararı aldı.
F35 'ri ABD donanmasının genarelleri bile beyenmedi.Almanya almaktan vazgeçti,Belçika yaptığı testlerde binlerce hata buldu oda vazgeçti.Hertarafı dökülen bir uçak..
Suriye geçen aylarda F35 İsral uçağını s400 le değil s300 le düşürdü..teknik arza falan dediler...
Ruslar zaten F35 in tüm bilgilerini biliyorlar,Çin dahil...
ABD nin bütün amacı beş para etmeyen patriotlarla ucube görünümlü F35leri bizim gibi ülkelere satmak...
Biz almıyoruz desek bile illaki verecekler...keşke vermeseler...