Piskopan abi bu kaa zopa yiter, masanın en büyüü sensin. de kaldırın şu cenazeyi kokucak yoksa
Printable View
Piskopan abi bu kaa zopa yiter, masanın en büyüü sensin. de kaldırın şu cenazeyi kokucak yoksa
Ticaretin altın kuralı: mal alınırken kazanılır. Ne kadar ucuza alırsan o kadar hızlı ve karlı satarsın. Boğalık yapayım derken öküzlük, ayuluk yaparken ayılığın dibine vurursun (sözüm kimseyi hedef almamaktadır).
Borsa şartlara hızla uyum sağlayıp duygularının tersine hareket edebilenlerin yeridir. Gaza gelmemek her iki yön için de altın kuraldır.
Duygularına yenilen analist her vadede, her göstergede bir destek, bir dönüş noktası arar. İşte buradan dönecek, aha burası dip, aha burası ikili dip diye diye duygularının paralelinde hareket ederek dönüş umar.
Oysaki hep deriz ya; borsada fırsatlar bitmez. Aynen öyle, borsada fırsatlar bitmez, dip çalışması (dip çalışması nedir nasıl olur ayrıca bir bilgilendirme konusudur) gördükten sonra 5-6 parçada pörtföyü doldurur beklersin.
Bekleyelim de ne olacak bu dövizin hali, sürekli yükseliyor ufak ufak. Borsayla ne alakası var şimdi, döviz başka borsa başka.
Ne zaman dövizde (£$) 2 uzun yükseliş barı olur, 3. Bar çıkış günü olsun erkenden. Döviz final yaparken senedine sımsıkı sarılanların fiyata bakmadan sattığı gün olur ya, işte o gün almaya başlayacağım.
Şortları çıkardık, bundan sonra da şort giymeye hiç niyetim yok, nereye düşerse düşsün. Bu saatten sonra alım tarafında sabırla bekleyeceğim. Gerçek panik ne zaman olursa taaaa o zamana kadar.
Herkese bol şanslar.
bizlerden ters indikatorlugunu hic bi zaman esirgemeyen sn.altnygt ye saygilarimi sunarim...hormetler efenim!..
Merkez bankası faiz kararı ne zaman?
Yapıştır tavana kağıtları :drunk:
.
.
.
.
YAPIŞTIR acele tavan istiyorum..Ben..:drunk:
İşin mokoko tarafı hacim yok
Babalar senet menet almıyor bu fiyatlara rağmen
Buradan gelse gelse tepki gelir o da gelirse
Diyelim 110 a çektiler , sonra yine basarlar alan yok piyasada
Ha sonra görünüm değişir megisir hacim olur alan olur ne ala yoksa harbiden fişi çekerler
Ama sadece bizde değil tüm dünyada
Görüntü bu
Eğer alırlarsa bunu saklamalari mumkun degil