ben de de hp z4 g4 var.. gayet yetiyor açık programları ve diğer hobi işlerimi yapmak için.. laptoptaki matriks ve aracı kurum programı çalışma sıkıntısını çözmek için yola çıkmıştım ama canavar bir şey almış oldum..
Printable View
Kolay olmadığını biliyorum. Bunu onun için yazdım. Bunu yazmasam melek düzeyinde bir varlık olmam lazım.Alıntı:
bu sebeple her şey görüldüğü gibi kolay değildir.
Yoksa avukat da değilim, doktor da değilim. Ama şundan eminim avukatsan şeytanı savunacaksın, doktorsan ameliyatı yapacaksın.Alıntı:
Şayet vermediğine inanıyorsam işte o zaman çekip vurabilirsin.
Ben muhalefet olduğuna inanmıyorum.Alıntı:
ben iktidara üyeyim menfaatim için ama gider muhalefete oy atarım. çünkü zihniyetini beğenmesem de azınlık olduğu için menfaatimi karşılayamaz.
nedir bu şimdi trol değilmi?
Üst düzey bilişim uzmanı olduğum için benim tercihim Macbook Pro..
Matriks ve Metatrader gibi programlar sadece Windows'ta çalıştığı için Macbook'u Bootcamp ile ayırıp çift işletim sistemli yaptım.
Ayrıca MacOS içinden de (Bootcamp ile açmadan) ikinci bir Windows kurulu, MacOS ile iç içe (hibrit) çalıştığı için.
Monitörler 4K ve 60hz ile bağlı Mac'e, ama 2560x1440 kullanıyorum. Mac'in kapağını da kaldırırsam 3 ekranlı sistem oluyor, bazen gerektiğinde öyle yapıyorum.
20 long FLAT bu arada.. :oleyo:
Retro görünümlü hoparlör (Marshall Killburn) . Marshall kalitesini ses ile uğraşanlar bilir. Bardağın arkasında görünün hoparlörün sağ tarafta diğer eşi stereo) var. 2 set hoparlör Sennheiser harici ses kartı üzerinden Mac'e bağlı. Her iki sette bluetooth özelliği var.
Bazen soldaki ekranı Mac'ten ayırıp Apple TV'yi açıyorum. IPTV'den kanalları veya Youtube, Netflixi Amazon Prime için kullanıyorum. Apple TV bluetooth ile Marshall'a bağlı.
Teknik analiz ve piyasadaki son durumlar için bir tavsiye..
Bugün saat 14:00'te EkoTürk Tv'de Selçuk Gönenç'leri (nam-ı diğer XtraderX) izleyin.
Longcular oturun oturduğunuz yerde.
Shortcular ateşe el uzatmayın.
Adamlar geçtiğimiz iki hafta hazırlık yaptı.
Bırakın yükseltsinler.
Hissedekiler sıra sizinkilere de gelecek.
Bugün de dünkü gibi 400 puan testereye bağladı... (1247.5 - 1251.50)..