Anası babası karışmaz iken, yanında jandarma ile papaz olurken devlet böyle müdahale etmelidir varosmus falan... Kalın puntolu bir de ..pehey de pehey...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Anası babası karışmaz iken, yanında jandarma ile papaz olurken devlet böyle müdahale etmelidir varosmus falan... Kalın puntolu bir de ..pehey de pehey...
Kardeşim eğitim kurumunda öğretmenler bile özellikle kıyafetine dikkat etmelidir.
Hepimiz liseden geçtik.Kılıgı kıyafeti tuhaf olan öğretmenler defalarca muhabbet konusu olmadı mı?
17-18 yaşında hormonal gelişimi hızlı olduğu yıllarda ; EĞİTİM ortamında herkes kıyafetine dikkat etmeli..
Dışarda ne giydiği bizi ilgilendirmez ama okulda ilgilendirir.
Lisede böyle bir öğretmen olsaydı sınıfta akranlarla muhabbet ders mi olur?
https://www.youtube.com/watch?v=gGDsJhQJwH0
Hocam neden pişman olasın ki?
O gün yapılması gereken oydu, biz onu yaptık.
Okul kapısından başörtü açtırtarak derse alınan öğrenci ile mezuniyete mini etek giydi diye alınmayan öğrenci arasında ne fark var?
Dinciler hiçbir konuda samimi değil. Lafa gelince özgürlük derler. İşlerine geldiğinde topluma norm çizmeye çalışırlar.
Okul bitmiş mezuniyet töreni bu... Ne yapacağız bu sefer de okul binasını mi kutsayacagiz?
Mezuniyet, kılık kıyafet bunlar hep dolar başlığının konuları.
Neden burada tartışılıyor anlamadım.
[emoji23]
Şefim güç eline geçince aynı beşeri özgürlükler meselesinin önüne ket vurmak için öyle eğdiler büktüler ki... O yüzden pişmanım aha işte örnek.. bunlara kızmıyorum muhalefete kalayı basıyorum. Doğaları böyle, akrep akrepligini yapar ben farkında değildim.
Hastalandığında sadece ALLAHTAN şifa istersin..Belki de ALLAH için kurban kesersin..ama onun dinini itibarsızlaştırmak için saçma bir tabirle dinci diye bel altı vurursun.
Örtülü adam dini(islam-hristiyanlık vs) gereği açılmanın günah olduğuna inandığından örtülü gelmiştir..
ama külotunu gösteren öğretmen biraz daha uzun giyse HARAM MI işleyecek?
Kimse ona BURKA giy demiyor..zaten hepsi dizüstü giyiyor..ama iç çamaşırınıda görmesinler.Bunun ORTASI yok mu?
Öğrencinin dikkatini dağıtmadan olamaz mı?
Bizim zamanımızda tüm öğretmenlerimiz açıktı ama asla dikkat çekecek şekilde giyinmezlerdi.