Bir arkadaşın başvuru yaptığı şikayet metni ile ben de cimere şikayette bulunmustum. Gelen cevapta değerlendirilip ilgili kurumlara iletilecegi yazıyor. Bununla yetinmeyip birkaç kuruma daha yazacağım. Her türlü işbirliğinde ben de varım arkadaşlar. Beklemeyle olmaz.
Cumhurbaşkanlığına yaptığınız başvuru hakkında.
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
29.4.2018 (Paz) 16:15
Gelen Kutusu
Cumhurbaşkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır.Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.
Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip, sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.
İyi günler dileriz.
Başvuru Numaranız :3146985
Başvuru Metni:
Sayın ilgili; ÜLKE EKONOMİSİ VE ZAMAN ZAMAN ÜLKE DIŞINDAKİ GÜÇLER TARAFINDAN EKONOMİMİZE YAPILAN BASKI POLİKASINDAN KAYNAKLANAN DÖVİZ BASKISI NEDENİYLE , YILLARIN VERDİGİ BİRİKİMİZİ VE COCUKLARIMIZIN RISKINI , TALİMATLARINIZ VE ÖNERİLERİNİZ DOGRULTUSUNDA DÖVİZE YATIRMAYARAK MEVCUT YATIRIM ŞİRKETLERİNDEN HİSSE ALARAK KÜÇÜK YATIRIMCI DIYE ADLANDIRILAN BİZLER MAALESEF GERÇEGİ YANSITMAYAN VE PARAMIZI KENDİ MENFAATLERİ DOGRULTUSUNDA ERİTEN VE DEGER KAYBETTİREN ŞİRKETLERLE KARSI KARŞIYA GELMİŞ DURUMDAYIZ, KİPA VE MİGROS BİRLEŞME KARARI BUNLARA BİR ÖRNEK OLARAK BİLGİNİZE SUNUYORUM, KİPA HİSSEDARI OLARAK MAGDUR DURUMDAYIM VE VATANDAŞ OLARAK MAGDURİYETİMİZİ SİZLERE BİLDİRMEK İSTİYORUM. GEREGİNİN YAPILMASI VE GEREKLİ MERCİLERE ŞİKAYETLERİMİZ BİLDİRİLMESİNİ ARZ EDERİM.