Aynen öyle oldu...
Merkez dolarda pozisyonda,misyoner,bacakomza ve bilumum..:oleyo:
Printable View
Genleşme-basınç vs olabilir bende de 96 W140 kasa S320 vardı atiker tüple uzun yolda 27-30 kuruş falan yakıyordu, şehir içinde de maksimum 50 kuruş, geçenlerde 95 model S500 alacaktım, Lpg 4'e dayanınca vazgeçtim, şimdi yürüyerek idare ediyorum, göbek eridi gitti bu arada :evil:
Bora abi boşken buharlaşıyor 1 -2 litre ..fullken buharlaşmaya yer bulamaz ..dedi o mühendis arkadaş ..bu arada neden mühendis derseniz daha iyi anlıyor ..kimya vs den bileşik kaplar yasasi genleşme falan filan ..belkide maytap geçti ama ben aracıma bakarım..ilk çentik 130 km :)) sonrası oransal olarak düşüyor ..yada benim ki tamamen psikolojik ilk doldurduğum zaman bitmesini istemiyorum ..az basıyorum ..benzin azaldikca zaten bitecek diye gaza fazla basıyorum ....neyse uzatmayayim full depoda 1- 2 litre az yanıyor ...o da 30 km yapar ..2 litre 15 lira ...Reha bey her seferinde araba yıkatiyor dış yıkama 10 lira olsa yine o kârlı fullememekte ....benim arabam golf 1
2 tsı duz. Ondan biraz az yakar sizinkine göre..
Şaka bir yana,Merkez bankası viop dolarda pozisyon alacağını beyan etti...
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasının 1625 parselde bulunan kesimhane ve idare binası, ipotek alacağına karşılık Garanti Bankası A.Ş.'nin oldu.
İşte kıyamet habercileri bunlar.
Garanti bir yandan telefonculuk yaparken diğer yandan hastalara piliç çorba dağıtacak...
Şaka bir yana, krizlerde böyle olur.
Bankalar sanayici olur. Turizmci olur. İkinci el arabacı ve de emlakçi olur.
Yazık.