tiguan iyi araba usta benzini de koyabilosan kıralsın.
Printable View
tiguan iyi araba usta benzini de koyabilosan kıralsın.
Her Meslekte olduğu gibi Doktorlarında iyisi kötüsü vardır...Doktor özelinde değilde Kamuda çalışanların maaş hesaplamaları yeni bir konu değil....1200 dolar maaş alan öğretmen şimdi 500 usd maaş alıyor...Alım gücü sadece Doktorların düşmedi,
Eskiden Üni. Hastanesine girdiğinde Hocalara para yatırır adamın odasında Özel muayene olurdun.Tüm tahlillerde hastanede yapılırdı..Bu uzman olanlara ciddi ek gelir sağlıyordu bence bu sisteme geçilirse problemin çoğu çözülür...Belkide vardır bilemiyorum...
Tam yazmak istediğim konuya değindiniz. Geçen onlarca hekimin yazdığı bir konuda tek konuşulan öğretmenlerin 3 ay yatıp maaş almasıydı. Adamlar görseniz sanki 2000 dolar maaş alıyor. 12-13 bin tl almalarını çok görüyorlar başka bir memur kesimi için. Neymiş hatta yazın hastanelerde görevlendirilmelilermiş.
17,3999 kapattı.
Sayın Hekim Bey,
Ülkemiz insan kıymetinin en az bilindiği bir dönemden geçiyor bu doğru ayrıca ekonomik kriz de söz konusu sokakta herkes en ufak olayda kavga edebiliyor , bu durum doktorlarla alakalı değil doktorlarında her meslekte olduğu gibi karaktersizi beş para etmezi de var , baş tacı edilecek olanı da var ancak şu hususları dikkatinize sunarım
Size tıp eğitimini ,okumayı yazmayı bu milletin parası emeği sağladı bunu dikkate almadan para veriyorlar giderim bakmam ,ameliyata , polikliniğe asistanı gönderirim ,aksama kadar otururum diyenler nasıl insandır takdirinize bırakıyorum.
Benim çok yakınlarımın 90 li 2000 yilillarin başında , başına geldi devlet hastanesinde doktor 20k verirsen ameliyati ben yaparım yoksa ameliyata girerim tarif ederim asistan yapar diye pazarlik duyduk.
Ssk hastaneleri varken doktorun muayenehanesine gitmeden hastanede hic işlem yatış vb. mümkün değildi , kendim para vermisligim var bu doktorlar nerede yetişti acaba.Sonradan ciddi meselelerde mutlaka acıbadem gibi yerlerden en azından 2. Uzman görüşü aldım.
Doktorluk bir usta çırak ilişkisi ile zorlukla ogrenildiginden doktorların hastalara posta koyma azarlama vb. eğilimleri fazla ancak anlayışsız , söyleneni anlamayan , saldırgan hasta tavrı da ayrı bir mesele .
Bu benim kıymetimi bilin tavrinizdan vazgecmenizi isterim , isini iyi yapan her meslek erbabı çok değerlidir ve burası bizm ülkemiz Almanya , Amerika da size her zaman farklı bakarlar gittiğim gezdiğim yerlerden bilirim .Para kazanamıyorum az alıyorum diyerek isini doğru yapmamak , ister öğretmen, ister hademe, ister doktor olsun en büyük ihanettir.
Umarım bu berbat günler geçer bir ortak kader birliği nde anlaşırız.Zira mevcut durum bunun tersini körükleyerek hayatta kaldı .
Ben sizi tanımam bilmem Sn. asdek.
Kendim 2017 yılında çok iyi bir teklifi reddedip ülkemde kaldım.
2021 sonunda sizinki kadar inanılmaz olmasa da %1 lik dilimde maaş ve pek çok yan haklar ile dünya çapında bir firmadan teklif gelince kalktım gittim.
Böyle bir teklif hastane müdürü profesör arkadaşım var o bile kazanmıyor ben size yalancı asla demiyorum ama böyle teklif varsa gitmek yakışır kalanların önü açılır sizlerin de kıymeti anlaşılır malesef geldiğimiz yerde bu da vatana hizmettir diyorum.
Kendim yaptım Kendim yapmadığım bir şeyi size yapın demiyorum.